משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

דלי רול

נכתב על ידי אוקטובר 1, 2017 , צפיות: 3100

קטגוריות: חגים, מאפים, מאפים מלוחים, מתכונים לסוכות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

מתכון לחלה מדהימה!

דלי רול

טעים טעים זה משגע הילדים חיסלו את זה בכיף, זה נישנוש משגע כבר עדיף להכין כמות כפולה זה להיט מטורף.

דלי רול

3 יחידות

מצרכים:

300 ג' קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

3 פרוסות פסטרמה טובה
6 פרוסות נקניק אווז
קטשופ
חרדל
מיונז
רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים להתפיח כ 40 דקות מכוסה במקום חמים, ביום קריר לתת שעה התפחה

2. לחלק את הבצק ל 3 חתיכות, לרדד כל חתיכה למלבן. לעשות חתכים עד שליש גובה המלבן. למרוח קטשופ, מיונז חרדל וצ'ילי להניח פסטרמה ושתי פרוסות חזה אווז ולגלגל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להתפיח כ 15 להבריש עם ביצה ולפזר שומשום. לאפות כ 20 דקות או עד שמקבל צבע יפה וזהוב.

ניתן להקפיא.

דלי רולדלי רולדלי רול

דלי רולדלי רולדלי רולדלי רולדלי רולדלי רולדלי רול

דלי רולדלי רולדלי רולדלי רולדלי רול

תגיות: , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

15 תגובות

  1. שלום ניקי, אפשר לעשות מילוי גבינה צהובה או משהו כזה?
    יש לך הצעה?

  2. מעולה מעולה מעולה!

  3. מתכון מעולה וקל להכנה!!! הכנתי לערב החג והצלחת התחסלה לפני שהגשתי לשולחן !! תודה רבה.

  4. שלום! יש תחליף למיונז?

    • הי ליאת
      אין לו תחליף, זה עניין של טעם תכיני בלעדיו.

  5. ניקי, תודה רבה על מתכון נפלא! פשוט ונהדר! התחסל הרבה לפני הארוחה!

  6. איזה עוד מילוי אפשר חוץ מקטשופ ופסטרמה תודה מראש

  7. היי ניקי
    האם אפשר עם כל סוגי הנקניקים???

    • כל נקניק שאוהבים.

  8. התגובה שלך
    אפשר להקפיא גם לפני האפייה?
    רוצה להכין ……

  9. היי ניקוש
    רציתי להוסיף שלמי שאין זמן אפשר לעשות עם בצק עלים, זה יוצא מאד פריך וטעים (רק לא בריא :-( )

  10. התגובה שלך
    ניקילה
    חתימה טובה
    אפשר להקפיא גם לפני האפייה?

    • היי עדנה
      עדיף להקפיא אחרי האפייה.

טוען...
טוען...