משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

תפריט ארוחה לחג החנוכה

נכתב על ידי דצמבר 6, 2017 , צפיות: 7036

קטגוריות: חגים, מתכונים לחנוכה, תפריטי אירוח

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

תפריט ארוחה לחג החנוכה

איך מכינים ארוחה לחנוכה בקלות ובלי לעבוד קשה ? הגעתם למקום הנכון כל ההסברים למטה כולל התפריט

מה הכנתי ?
תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים
לביבות תפוחי אדמה ובטטה
לביבות גזר
לביבות ירק
לביבות בטטה
לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות
מטבל שמנת
שבלולי גבינה וזיתים
סלט ברוקולי
סלט עגבניות שרי קלויות
סלט ירוק
מרק עגבניות מוקרם
פיצת שום
פשטידת פסטה ופטריות

קינוחים:
בראוניז פרווה
קינוח גבינה ותותים
חיתוכיות גבינה עם שוקולד צ'יפס
מאפינס תפוח בדבש

ארוחות קודמות:
ארוחה לחג החנוכה 2016
סודות האירוח 2016
ארוחה לחג החנוכה 2015
סודות האירוח 2015
מתכונים לחג החנוכה

שני המתכונים הכי מבוקשים בחנוכה :
לביבות בטטה אפויות
לביבות תפוחי אדמה אפויות

שני המרקים הכי מבוקשים בחנוכה:
מרק עגבניות ואורז
מרק עדשים 

צריך להתארגן נכון ? יאללה מתחילים, האירוח היה ביום שבת נר אחרון

כרגיל אני מורידה את הקינוחים ממני, יום שלישי הכנתי את הבראוניז, קינוח גבינה עם תותים והמאפינס תפוח בדבש, הכל נכנס להקפאה. אחרי שמכינים את הקינוחים הכל נראה יותר קל.

ביום רביעי הכנתי את הפשטידת ספגטי, עגבניות קלויות, שבלולי גבינה וזיתים,  הכל נכנס למקרר.

הלביבות הוכנו ביום חמישי בלילה כולל אפייה ונכנסו למקרר כשהן מכוסות. הריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס הוכנסו למקרר, מרק עגבניות הוכן והלך לנוח במקרר עד שבת.

ביום שישי חלטתי את הברוקולי, מטבל נכנס למקרר, בלילה אפיתי חלקית את התפוחי אדמה והבטטות.

שבת בבוקר הכנתי את הבצק של הפיצה מוקדם בבוקר שיתחיל לתפוח, אני מזכירה שמזג האוויר קריר ועדיף להתחיל עם הבצק מוקדם ולא ברגע האחרון.
הכנתי את התפוחי אדמה מוקרמים (כל העניין לקח חצי שעה) לארגן את כל הסלטים בקערות הגשה, לסדר יפה את השולחן. כשעתיים לפני להוציא למקרר את הקינוחי גבינה ואת הבראוניז, את המאפינס להוציא לשיש. את השבלולי גבינה להוציא לשיש לחצי שעה לפני שמחממים.
להדליק את התנור שיתחיל להתחמם לכסות עם נייר כסף את הפשטידת ספגטי שבלולי גבינה ואת הלביבות ולחמם כ 30 דקות לפני ההגשה. לחמם את המרק ולהשאיר מכוסה שישמור על חום.
נשאר לסיים עם הפיצה, הכנתי אותה כשעה וחצי לפני ההגשה ועטפתי עם נייר כסף, הכנסתי לתנור מכוסה ל15 דקות על 180 מעלות. זה הדבר הראשון שחוסל בשולחן.

המשך תפריט בתמונות לחג החנוכה
ארוחה לחג החנוכה 2017

תגיות: , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

6 תגובות

  1. בסדר גמור
    נדחה למחר
    תודה על העיצה. חג שמח

  2. הי ניקי אם אכין היום את הלביבות האפויות ניתן לשמור במקרר עד יום רביעי בערב? יומיים מלאים?
    תודה רבה

    • כן רוני, אם את יכולה מחר זה יותר טוב.

  3. איזה גדולה את. את עושה לנו את החיים הרבה יותר טעימים וקלים. עושה את כל מה שהצעת אחד לאחד. בשבוע הבא יש לי 25 איש לארח.

  4. היי ניקי, יש לך מתכון לספינג'

    • לא

טוען...
טוען...