משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

ריבועי קוקוס מתנה מתוקה

נכתב על ידי מרץ 6, 2016 , צפיות: 8347

קטגוריות: אבא שבת, מתכונים לפורים, שונות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

ריבועי קוקוס מתנה מתוקה

ריבועי קוקוס מתנה מתוקה, כמה שזה חמוד! זה הכי טעים שיש. להפתיע את הילדים בגו עם מתנה כזאת שווה, מתאים ביותר למשלוחי מנות. זה נחטף במהירות וזה יוצא מקסים.

ריבועי קוקוס מתנה מתוקה

יוצאת כמות גדולה בערך 60 – 70 קוביות

מצרכים:

ניירות צלופן
רפיה
תגיות חג שמח
2 פחיות שימורים קרם קוקוס
4 כוסות קוקוס (צריך את הקוקוס כאן)
200 ג' סוכר (כוס)
250 ג' שוקולד לבן (2 וחצי חבילות)
100 ג' חמאה (חבילה אחת)

צבע מאכל ורוד


אופן ההכנה:

1. לחמם מחבת להוסיף את הקרם קוקוס כשהקרם מתחמם להוסיף את הסוכר ולערבב עד שכולו נמס, לערבב כל הזמן עד שהכל חלק. לשבור את השוקולד לקוביות ולהוסיף לבלילה לערבב ולהמיס את השוקולד, זה לוקח קצת זמן כדאי לערבב כל הזמן.

2. להוסיף את החמאה לערבב עד שהיא נמסה כולה לערבב כל הזמן ולהוריד מהאש.

3. להוסיף את הקוקוס לערבב ולחלק את העיסה לשניים, לחלק אחד להוסיף צבע מאכל.

4. להכין תבנית שנכנסת בגודל להקפאה עם נייר אפייה, לשטח את התערובת (אחת) עם הידיים למלבן בגודל 29X26, בסוף לתת רידוד קל עם מערוך שיהיה ישר.

5. להכניס להקפאה לשעה, מעל לשטח את התערובת השנייה שתיהיה באותו גודל קצת לרדד ולהקפיא ללילה.

6. להוציא ולחתוך לקוביות באיזה גודל שרוצים, מומלץ לשמור בהקפאה.

7. למלא את השקיות כשהקוביות קפואות באיזה כמות שרוצים, לנקב במחורר את תגית החג שמח, להשחיל את הרפיה ולסגור את השקית.

לפייסבוק שלי

משלוח מנות בדיוק כאן

ריבועי קוקוס מתנה מתוקה
ריבועי קוקוס מתנה מתוקה
ריבועי קוקוס מתנה מתוקה
ריבועי קוקוס מתנה מתוקה
ריבועי קוקוס מתנה מתוקה
ריבועי קוקוס מתנה מתוקה
ריבועי קוקוס מתנה מתוקה

המשלוח מנות נמצא בדיוק כאן

 מוס שוקולד באלכסון / משלוח מנות פורים 2016

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

34 תגובות

  1. הי ניקי המתכונים שלך נהדרים!! איפה אפשר להשיג את הברכות הקטנות אם לחגים או ימי הולדת וכו' כדי לקשור לשקית?

    • אני לא זוכרת כרגע ספציפי אבל יש אתרים ברשת שניתן לקנות מהם ברכות לכל מיני אירועים.

  2. ניקי שלום
    המירקם יצא לי דליל הכנתי בדיוק לפי ההוראות מה עושים?

    • תבדקי את הכמויות כוס = 240 מ"ל אולי טעית בקוקוס אז תוסיפי עוד.

  3. היי ניקי שאלה קטנה אני רוצה להכין אבל שולחת את משלוח המנות קצת רחוק ומפחדת שיהרס בדרך… האם אפשר לצפות את הקוקו כולו בשוקולד מריר וזה ישמור על הריבועים וכך גם יוסיף טעם וגם ישמור על זה יציב? או שהגזמתי
    תודה טלי

    • תכיני משהו אחר טלי.

  4. ניקי. האם עובי כל שכבה בערך 2 ס״מ? האם הרידוד מתבצע בתוך התבנית? לאחר אריזה בצלופן, היכן לאחסן למשך 48 שעות?

    • אני לא זוכרת בדיוק כמה ס"מ השכבה לא עבה, לגבי השיטוח אפשר בתוך התבנית ותקפיאי.

  5. היי ניקי, חג שמח אישה יקרה !!!
    רציתי לשאול איך משתמשים באבקת צבע מאכל? האם לדלל?

    • תמיסי בטיפונת מים ואז תשתמשי.

  6. הכנתי עכשיו את התערובת והיא נראית לי דלילה מידי, הייתי שמחה לדעת כיצד היא אמורה להראות. תודה

    • היא לא אמורה להיות דלילה,תבדקי כמויות והאם השתמשת בקרם קוקוס ולא במוצר אחר ?

  7. אהלן ניקי,
    אני רואה עכשיו שיש לי רק תבנית 26.5×33 (חד פעמי סטנדרטית)
    או תבנית גדולה של תנור (אולי מתאימה להכפילפי 2?)
    להגדיל כמות או שזה בסדר איתה?
    תודה רבה
    רחלי

    • את מתכוונת לתבנית הענקית או הבינונית ? לבינונית כדאי להכפיל כמויות נאמר כמות וחצי, לענקית זאת לא התבנית המתאימה לזה.

  8. היי ניקי,

    איפה קונים קרם קוקוס? בכל סופר יש?

    • בכל סופר אפשר להשיג קרם קוקוס.

  9. היי ניקי
    יש לך רעיון לפרווה
    קניתי מחמאה
    אבל חוץ נשוקולד מריר אין שוקולד לבן פרווה
    האם יש לך רעיון איך להפוך לפרווה

    • לא רחל
      אני לא חושבת שצריך כל דבר להפוך לחלבי, דעתי בכל אופן.

  10. כמה טיפות של צבע מאכל לשים?

    • בערך 2 – 3 טיפות זה תלוי כמה חזק את רוצה את הצבע, תוסיפי טיפונת ותחליטי בהתאם.

  11. עוד שאלה מה זה קרם קוקוס? ראיתי בחנות חמאת קוקוס וחלב קוקוס.

    • יש גם קרם קוקוס, מגיע בקופסת שימורים, ליד החלב קוקוס.

  12. שלום ניקי.קודם כל האתר שלך מדהים ומה שקנה אותי להיות המעריצה שלך זה הפשטות שיש בכל מתכון.נחזור לעינינינו האם אפשר לשים שוקולד לבן פרווה?זה משמעותי למתכון ועוד דבר האם אפשר לשים מחמאה במקום חמאה?

    • היי שושנה
      אני לא מכירה את המוצר הזה ואני לא רוצה להטעות אותך, אם הוא מתנהג כמו שוקולד לבן רגיל זה בסדר, מחמאה זה בסדר.

  13. לא ברור לי איך אפשר לארוז את זה בצלופן זה לא ינמס או ידבק?
    זה צריך להיות מוגש ואכיל קפוא?
    אפשר להשאיר את זה בחוץ על השולחן כמה שעות או להשמר במקרר?

    • אפשר לאכול קפוא, זה יכול להיות זמן לא ארוך במקרר , לאורך זמן עדיף להקפיא. לארוז קפוא כמובן.

  14. היי ניקי, הכנתי את התערובת ויש לי רק שלוש כוסות קוקוס. חשבתי שיש ארבע, אפשר לעשות משהו בנידון?

    • תעשי חצי כמות, צריך כאן קוקוס.

  15. שלום ניקי
    הכנתי לשבת את הסלט של כרוב אדום. יצא נפלא.
    תודה על המתכון

    • אין על מה טובה.

  16. הי ניקי, הכנתי ביום שישי את הריבועים האלה. מאוד קל ומאווווד טעים.
    הבעיה שזה נמס די מהר, לא נראה לי שרצוי להכניס למשלוח מנות.

    • שמים ישר מההקפאה וזה מחזיק יופי, כמובן שזה אמור לחזור לקירור.

  17. היי ניקי.
    האם אפשר להחליף את החמאה בשמן קוקוס ואת השוקולד הלבן בשוקולד מריר או שעשוי מחלב אורז או לוותר עליו בכלל?
    תודה

    • לדעתי עדיף להכין משהו אחרף יותר מידי שינויים.

טוען...
טוען...