משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

שיפודי פרגיות לעל האש

נכתב על ידי אפריל 27, 2014 , צפיות: 77849

קטגוריות: ארוחות צהריים, יום העצמאות, מנות עיקריות, תבשילי עוף ובשר בתנור

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

שיפודי פרגיות לעל האש

לא מסובך ולא שום דבר בסגנון להכין שיפודי פרגיות בבית, תבקשו מהקצב שיעשה הכל בבית תשימו במרינדה טובה ולשפד נכון שזה לא מסובך ? תבחרו מרינדה טובה  ואף אחד לא יאמין שזה בייתי ולא קנוי. זה אפילו הולך בתנור בלי טיגונים 15 דקות על השולחן.

שיפודי פרגיות לעל האש

7 -8 שיפודים

מצרכים:

800 ג' פרגיות חתוכות לשיפודים
1/3 כוס שמן זית
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כפית פטרוזיליה מיובשת
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

מרינדות נוספות לפרגיות וכנפיים

אופן ההכנה

1. לערבב את כל המצרכים ולתבל את הפרגיות, להשרות כשעה.

2. לשפד.

3. אופציה לתנור : לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 15 דקות.

שיפודי פרגיות לעל האש

שיפודי פרגיות לעל האש

 

שיפודי פרגיות לעל האש

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

97 תגובות

  1. האם המרינדה הזו תתאים גם אם עושים פרגיות בתוך רשת צלייה על האש?

    • כן חנה

  2. יצא מעולה!!! כולם ליקקו את האצבעות…. ואפילו הבררנית בת השמונה (שאוכלת רק שניצל וקטשופ) טרפה צלחת מלאה וביקשה עוד… תענוג!!!
    אפיתי בתנור
    תודה ניקי ושבת שלום

  3. ניקי שלום,
    תודה רבה על המתכונים הקלים והמהירים להכנה. החלטתי לנסות להתמודד עם המתכון הזה. שתי שאלות: ראשית, האם פטרוזיליה יבשה היא תבלין? שנית, אם אכין את המתכון בתנור האם יש סיבה לשפד את הפרגיות?

    • בוקר טוב
      כי זה יוצא יותר טוב, אני מעדיפה את המתכון הזה באפיית פרגיות http://www.nikib.co.il/main-course/13131/, פטרוזיליה יבשה היא תבלין. פרגיות חתוכות עדיף להקפיץ / לבשל ברוטב, בתנור שימי לב לא לייבש ולהוציא בזמן.

      • המון תודה על העצה שלך! חוץ מזה המתכון מצוין הילדות הבררניות שלי נהנו וזה ממש לא עבודה וזמן. תבורכי

  4. היי ניקי חג שמח …יש לי פרגיות נקיות חתוכות כבר משופדות אפשר לתבל אותם ככה על השיפוד או להוציא ?
    שאלה נוספת ..שיפודי העץ לשים על תבנית ולתנור?

    • אפשר לתבל על השיפוד, הן יקבלו טעמים יותר טובים אם תורידי, כדאי להניח על נייר אפייה. ההתלבטות היחידה אין לי מושג איזה שיפודים יש לך, בהנחה שאלו השיפודי עץ שעושים איתם על האש אין בעיה לשים בתנור.

  5. הי ניקי,
    קודם כל תודה על המתכונים המעולים.
    השאלה שלי היא לגבי שפודי פרגית בתנור ניסיתי מספר מרינדות כולן היו טעימות אבל הייתי רוצה שהפרגיות יקבלו צבע יפה ולא ישארו לבנות יש לך הצעות ?
    אני עושה בדיוק לפי המתכון שלך והכמויות שרשומות.

    • את כנראה טועה במשהו בדרך כי הפרגיות מקבלות צבע. תשתמשי בפפריקה מרוקאית הצבעים שלה עזים.

  6. היי ניקי הכנתי את הפרגיות אבל לא שמתי אותם על שיפודים אלא חתיכות. יצאו טעימות מאוד הבעיה היתה שכבר מההתחלה הן נשרפו/נחרכו כנראה בגלל הצילי. זה קורה לי גם אם אני שמה דבש או סילאן. איך אפשר למנוע זאת ומה הסיבה ? בתודה וחג שמח

  7. היי ניקי, אני רוצה לעשות את זה בתנור במקום על האש, יהיה טעים?

    • כן בטח

  8. ניקי שלום
    השרתי את הפרגיות ולילדים אין חשק לפרגיות בתנור,יש אפשרות לשלב אותם בתבשיל ?

  9. הי ניקי :)
    אני רוצה להכין את הפרגיות האלה בתנור בתוספת תפו"א של בעלך .
    אני רוצה גם אורז ליד ,על איזה אורז את ממליצה ?

  10. אם אין לי פטרוזיליה יבשה לשים טרייה קצוצה או לוותר?
    וגם פלפל שחור טחון במקום גרוס זה סבבה?

    • מה שיש לך זה בסדר ולפני שאת מתחילה http://www.nikib.co.il/main-course/1180/ זה רק בשביל לבלבל אותך :)

      • חחחחח את נהדרת
        נראה לי שאלך על הבסיסי לשניהם. תודה :)

        • בהצלחה יעל :)

  11. אני עושה כעת, ויש לי 2 שאלות דחופות:
    1. לא יודעת מה זה פרגיות לשיפוד ומה זה סטייק, אמרתי באיטליז "פרגיות". הוא פירק לי כרעיים מהעצמות. אפשר לשפד עם זה? לחתוך לחתיכות קודם?
    2. אפשר רוטב טריאקי במקום צילי מתוק?

    • הסתדרת ?

      • עדיין לא עשיתי בסוף
        חיכיתי לתשובות שלך על 2 השאלות.
        אז מה את אומרת?

        • את צריכה לחתוך לקוביות בינוניות ואז לשפד, בפעם הבאה תבקשי "פרגיות לשיפודים". בקשר לטריאקי אם את אוהבת אין בעיה http://www.nikib.co.il/main-course/1180/

  12. כמה זמן על מחבת פסים? איך יודעים שמוכן

    • מה את רוצה להכין פרגיות חתוכות ? לא עדיף מחבת רגילה ? אין לך פרוסה שלמה. בכללי 5 דקות על מחבת חמה עם שמן, לערבב מידי פעם.

      • אם אני רוצה על הגז אז עדיף מחבת רגילה? כמה שמן?!
        ו..נתקלתי מתישהו בתיבול שכתבת שזה כמו בשיפודיות, זה זה?!

        • שימי 4 כפות שמן, מחבת רגילה, כמובן לא בשיפודים ואני לא זוכרת שכתבתי את זה.

  13. ניקי שלום
    האם אפשר להשתמש בפרגיות שלמות ולאפות בתנור?
    האם מוצלח גם בחימום על פלטת שבת?

  14. יצא מדהים, עשיתי על גריל חשמלי, הילדים התלהבו וביקשו מנה נוספת, אפילו זה שבדרך כלל לא אוהב פרגיות.

  15. הי ניקי, עשיתי את הפרגיות, עם אחת המרינדות שלך ויצא אליפות!!!

    • תודה יפית

  16. ניקי יקרה,
    אני צמחונית אז לא מבינה כ-ל-ו-ם בעוף ובשר אבל בעלי ממש אוהב פרגיות ויש לו יומולדת 30 אז חושבת להעיז ולנסות.
    שאלתי: אם אכין אותן בשישי בוקר האם את חושבת שזה יהיה טעים גם ביום למחרת (שבת בצהרים)? חימום ע"ג פלטה…
    תודה!

    • היי ניצן
      כן זה יהיה טעים. את מרשה לי אולי להמליץ על מתכון אחר ?

  17. הי ניקי יקרה
    יש לי חצי קילו פרגיות חתוכות. איך להתאים את התיבול של המתכון לכמות הזאת ? תודה (:

    • את יכולה אותו דבר, גם אם ישאר קצת זה בסדר.

  18. הי ניקי,
    תודה על תשובתך במתכון תפו״א ..
    לגבי המתכון הזה, השתמשתי בו עם חזה עוף: תיבול, השרייה קצרה ולמחבת.
    יצא מדהים !
    תודה :)

    • אין על מה תודה לך.

  19. היי ניקי. צהריים טובים!!!
    אני מכינה עכשיו את הפרגיות.. הוספתי כף א. מרק כפי שציינת
    אך האם תוכלי לומר לי בבקשה כמה מלח להוסיף?
    אודה לך מאוד

  20. שלום ניקי,
    אפשר חזה עוף?

    • היי לימור
      אפשר רק להוציא בזמן התנור.

  21. ניקי, שלום. האם אפשר להשרות את הפרגיות היום ולאפות אותן מחר, או, שרצוי להשרותן מחר רק שעה? ממש תודה על האתר היחיד ומיוחד. זה האתר ב-ה' הידיעה.
    תודה.

    • היי חמי
      אפשר להשרות מהיום, תשתדל פחות ולא להגיע ליום שלם זה פחות בריא בשבילנו.

  22. הי ניקי,
    ותודה על המתכון המדהים כרגיל!
    את השיפודים צריך להפוך תוך כדי האפיה בתנור? כמה פעמים?

    • לא צריך לגעת בכלל אביטל.

  23. היי ,יש אפשרות לעשות את זה עם חזה הודו ?

    • לא

  24. יצא מעולה, שיפדתי בין חתיכות הפרגיות עגבניות שרי ובצל סגול. תודה!

  25. הייי……

    • אפשר בלי פטרוזיליה בכלל? הטעם ייהרס?

      • היי :)
        אין בעיה אביטל

  26. היי ניקי..
    אם יש לך סטייק פרגית אני חותחת לחתיכות כדי לשפד?
    פשוט אף פעם לא עשיתי…

  27. הי ניקי,
    עם איזה תוספת זה הולך יפה?

    • תפוחי אדמה של בעלי, הם אליפות.

  28. היי ניקי, מה אפשר לשים במקום אבקת מרק? או שאפשר להכין בלי? תודה

    • תכיני בלי לנה.

  29. בוקר טוב ניקי

    רציתי לשאול האם צריך לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ובאיזה קומה להניח את המגש בתנור

    • בוקר טוב
      אין צורך לכסות ושימי באמצע התנור.

  30. היי ניקי. בחג אין לי אפשרות להדליק תנור. ניתן גם על הגז?

  31. אהלן ניקי- אם אין לי פפריקה מרוקאית מה לשים פפריקה מתוקה או פפריקה חריפה?
    תודה רבה ושבת שלום.

    • היי דביר
      פפריקה מתוקה זה בסדר.

  32. ניקי לא הבנתי שמים את השיפודים על הרשת בתנור או ששמים על התבנית ?

    • תבנית עם נייר אפייה.

  33. היי ניקי ,
    אפשר אותו הדבר אבל עם סטייק פרגית ?

    • על שיפודים את מתכוונת ? איך ?
      או שאת רוצה סטייק פרגית בתנור ?

      • לא על שיפודים.
        אותו טיבול אבל עם סטייק פרגית.

        • את יכולה לעשות עם התיבול מה שבא לך.

  34. היי, נראה מעולה! את הפרגיות שמים באויר על תבנית (ומסובבים באמצע נגיד) בתנור או ישר שהן יגעו בתבנית?

    • הן נוגעות בתבנית, מומלץ על נייר אפייה.

      • תודה רבה! היו לנו אורחים לא אכלנים בכלל והם פשוט טרפו את הכל וגם ביקשו את המתכון :-) כמובן שהיללתי אותך מאוד…

        • תודה על הפרגון :)

  35. היי ניקי רכשנו גריל גז ביום העצמאות ואמי הכינה את השיפודים, מחר אני רוצה להכין בעצמי , ביקשתי מהקצב להוריד את העור מטעמי דיאטה האם את משאירה את העור והאם אפשר לעשות כרעיים על הגריל עם התיבול הזה האם הכנת פעם כרעיים על הגריל גז והאם יצא טעים ? בתודה ושבת שלום

    • אם כבר לעשות על הגריל על כנפיים, פרגיות , לבבות, סטייקים
      כרעיים אפשר פחות מתאים לדעתי.

  36. יצא מעולה!!! כולם ליקקו אצלינו את האצבעות.
    תודה על עוד מתכון מצויין!

    • תודה דנה :)

  37. כרגיל מעולה!! מלקקים את האצבעות!!

    • תודה שלומית .

  38. שלום ניקי
    לאחרונה פרסמת מתכון לקבבים אולי שלחת במייל
    אינני מוצאת אותו ורוצה להכין למחר
    אשמח אם תוכלי לעזור לי
    תודה חגית

      • תודה רבה
        שרות אקספרס
        בטוחה שיצא טעים כמו תמיד
        חג שמח

        • חג שמח :)

          • הקבבים היו להיט מתכון מעולה
            תודה רבה

            • תודה חגית.

  39. היי ניקי, תודה רבה על המתכון. כמה זה נורא אם אין לי פטרוזיליה מיובשת?

    • לא נורא בכלל.

  40. מכיוון שעשיתי בתבנית בתנור, חסכתי את עבודת השיפוד, ופשוט הגשתי את הפרגיות על מצע אורז. יצא פחות טרחה, יותר אלגנטי ולא פחות טעים. תודה ניקי

    • תודה על השיתוף ורד.

  41. היי
    במידה ומכינים בתנור, צריך תוכניות מיוחדת? טורבו? תודה רבה

    • תסתכלי על סעיף 3 זה הכי פשוט.

  42. ניקיל'ה,מה שבתמונות זה בתנור או על האש?כי זה נראה מזה יאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    • בתנור תמר.

טוען...
טוען...