משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

נכתב על ידי מרץ 9, 2016 , צפיות: 63444

קטגוריות: ארוחות צהריים, חזה עוף מתכונים, מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון, מתכונים לפסח

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי, תענוג של תבשיל הרוטב כאן נהדר מלא טעמים וחריף! כיף לאכול הקציצות הנהדרות האלה. תבשיל טעים קל ופשוט לכל המשפחה.

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

20 קציצות

מצרכים:

250 ג' בקר טחון
250 חזה עוף טחון
כפית שום כתוש
כפית פפריקה
בצל קטן קצוץ ומוזהב
1/3 כפית כמון
קורט קינמון
תפוח אדמה מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
תפוח אדמה בינוני מגורד
פלפל חריף קצוץ דק
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כוס עשבי תיבול
פטרוזיליה וכוסברה
3 כוסות מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


אופן ההכנה:

1. ללוש היטב את מצרכי הבשר ליצור קציצות ולהקפיא ל 30 דקות.

2.לטגן את הבצל, להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים, להרתיח להנמיך ולבשל כמה דקות להוסיף את הקציצות לכסות חלקית ולבשל כ 25 דקות.

הערות:
אין צורך להפשיר לפני הכניסה לרוטב זה לא מספיק לקפוא, אין בעיה עם התפוחי אדמה.

לפייסבוק שלי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

156 תגובות

  1. היי ניקי, בזכותך השולחן שלנו מגוון בכל שבוע למהלך כל השבוע. הרבה תודה!
    אני מכינה היום את הקציצות הפיקנטיות מבשר בקר טחון טרי ללא תוספת עוף.
    האם ניתן להוסיף חצי כפית סודה לשתייה בכדי שיצאו רכות יותר? התמכרנו כבר למרקם הרך של הקציצות שלך שיש בהן ירק מגורד ואבקת סודה לשתייה.

    • כן אפשר להוסיף.

      • ניקי תודה! אין עלייך ועל זמן התגובה המהיר. כל בני הבית מודים לך :-)
        כל מה שאוכלים כאן, מיד שואלים אם זה של ניקי. תודה שאת מעשירה ומאשירה אותנו מדי יום.

  2. ,האם ניתן לטחון את כל מרכיבי הבשר ולערבב? במכונת בשר. והאם אפשר הכל בשר טחון?

    • יש לך בשר שאת מתכוונת לטחון ? כן בסדר. אם יש לך כבר בשר טחון לא כדאי יהיה קשה לעשות קציצות. בשר טחון זה בסדר.

  3. ערב טוב:)
    אם אני עושה 500 גר בשר בקר טחון אופן הבישול משתנה?

    • הי רוחמה
      אותו דבר.

  4. וואווו ניקי המתכון הזה פשוט אליפות! כל כך הרבה זמן שאני מחפשת מתכון לקציצות שיהיו לי טעימות, בכל שבוע מנסה מתכון אחר מהרשת ואני שמחהצלבשר לך שתמו חיפושי!סוף סוף הגעתי למתכון המושלם הזה שלך! הכנתי מבקר בלבד ומפטרוזיליה בלבד (לא היתה לי כוסברה) ועדיין יצא טעים אש!!!!תודה!!!

  5. ניקי אין עליך כל יום אני מודה לך על האתר המדהים שלך, הקציצות האלה מככבות אצלי בבית , ממש מעולות עשיתי רק עם בשר טחון אבל מוצלחות ממש, רציתי לשאול אם אפשר לגרד קישואים בבשר במקום תפוחי אדמה?

    • כן מרים קישוא אחד.

  6. לא מוסיפים ביצה לבלילה?

    • לא

  7. הכנתי לארוחת שישי (יחד עם המרק התימני המעולה..) יצא נורא טעים, כולם אכלו בתיאבון כולל בתי הצעירה שלרוב לא אוהבת חריף ואמרה שמעולה.
    הן יצאו לי קצת דחוסות, אני לא יודעת איך להפוך אותן לרכות יותר. מה לדעתך אפשר להוסיף?
    תודה רבה על הרעיונות הנפלאים שלך שעוזרים לי כל שבוע.

  8. היי ניקי, מתאים להוסיף שעועית לבנה בבישול? אם כן מתי?

  9. הי ניקי,
    מספיק 3 כוסות מים שיכסו את הקציצות? או שלא חייב לכסותם מלא? תודה.

    • הרוטב צריך להגיע עד שלושת רבעי גובה, במידה ותחסר תוסיפי, מידי פעם לנער שהקציצות יתהפכו.

  10. הי ניקי.
    שאלתי אותך היום בבוקר לגבי מתכון של קציצות אחרות והוא נעלם לי פתאום.תוכלי לקשר אותי אליו…היה בו סודה לשתיה בעיסה ועגבניות ברוטב
    ..זה מה שאני זוכרת…

  11. היי ניקי! נראה ממש שווה! אני רוצה להכין כמות כפולה של הקציצות. להכין פי 2 גם רוטב? לבשל ביחד או בשני סירים?

    • לדעתי עדיף בשני סירים כי זה הרבה ותכפילי הכל.

  12. כמה זמן אפשר לשמור במקרר?

    • כשלושה ימים.

  13. אפשר לשים רק בשר מספר 4? וכמה זמן לבשל?
    תודה רבה☺

    • את מתכוונת לטחון ? אותו דבר.

  14. היי ניקי,
    אוכל להשתמש בהודו במקום הבקר?

    • כן הן יהיו עדינות יותר.

  15. ניקי היקרה!
    מה אפשר לשים במקום כורכום וכמון? אין לי כשר לפסח. תודה מראש!

    • מה כן יש לך ? את יכולה לשים פפריקה, פלפל ירוק חריף, שום כתוש.

      • תודה רבה! זה יש לי:)

  16. היי ניקי
    בנוגע למתכון קציצות מזרחיות ברוטב פיקנטי
    אם אני משתמשת הכל בבשר בקר עדיין יש צורך להקפיא את הקציצות? והאם זמן הבישול משתנה?
    תודה :-)

    • הי דנה
      אין צורך להקפיא ועד שהרוטב מוכן שימי במקרר.

      • וזמן הבישול נשאר אותו הדבר?

        • כן

  17. הי ניקי, חייבים לגרד תפו"א לרוטב?

    • לא ממש לא.

  18. וואו !
    תמיד המתכונים שלך מדהימים, אבל זה, ברמות ! הכנתי שבוע שעבר ונטרף בשניות, הסיר מבוקש כבר לשבוע הקרוב שוב, אין עלייך !

  19. הי ניקי
    אפשר רק מבשר בקר טחון?

    • כן לימור.

  20. ניקי יצא מושלם!!! וכל כך טעים ולא יבש כלל!! חבל שאי אפשר להעלות תמונה יצא מהמם!!תודה על זה שאת כאן!!

    • נהדרת, תודה לילי.

  21. ניקי,שלום!
    רציתי לשאו מה הסיבה שהקציצות יוצאות קשות? תודה

    • בשר לא איכותי קפוא, לא מספיק לישה, יותר מידי זמן על האש, חסרים נוזלים.

      • תודה,יקירה!

  22. הי ניקי,נשאר לי המון קציצות שעדיין לא הוכנסו לסיר אפשר להקפיא אותם?

    • כן

  23. סורי על הבורות.. מה זה אומר בצל קצוץ ומוזהב?

    • לחתוך בצל קטן, לטגן במחבת חמה עם 3 כפות שמן עד שמזהיב תוך כדי בחישה.

  24. היי ניקי
    יתאים אם אוסיף אפונה לרוטב?

    • כן

  25. הי ניקי.
    מה זה עשבי טיבול? תוכלי לפרט?

    • פטרוזיליה כוסברה.

  26. הצילו!! התמכרנו לקציצות האלה!!!!!

טוען...
טוען...