משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

נכתב על ידי מרץ 9, 2016 , צפיות: 36096

קטגוריות: ארוחות צהריים, חזה עוף מתכונים, מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי, תענוג של תבשיל הרוטב כאן נהדר מלא טעמים וחריף! כיף לאכול הקציצות הנהדרות האלה. תבשיל טעים קל ופשוט לכל המשפחה.

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

20 קציצות

מצרכים:

250 ג' בקר טחון
250 חזה עוף טחון
כפית שום כתוש
כפית פפריקה
בצל קטן קצוץ ומוזהב
1/3 כפית כמון
קורט קינמון
תפוח אדמה מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
תפוח אדמה בינוני מגורד
פלפל חריף קצוץ דק
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כוס עשבי תיבול
פטרוזיליה וכוסברה
3 כוסות מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


אופן ההכנה:

1. ללוש היטב את מצרכי הבשר ליצור קציצות ולהקפיא ל 30 דקות.

2.לטגן את הבצל, להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים, להרתיח להנמיך ולבשל כמה דקות להוסיף את הקציצות לכסות חלקית ולבשל כ 25 דקות.

הערות:
אין צורך להפשיר לפני הכניסה לרוטב זה לא מספיק לקפוא, אין בעיה עם התפוחי אדמה.

לפייסבוק שלי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

123 תגובות

  1. הי ניקי, חייבים לגרד תפו"א לרוטב?

    • לא ממש לא.

  2. וואו !
    תמיד המתכונים שלך מדהימים, אבל זה, ברמות ! הכנתי שבוע שעבר ונטרף בשניות, הסיר מבוקש כבר לשבוע הקרוב שוב, אין עלייך !

  3. הי ניקי
    אפשר רק מבשר בקר טחון?

    • כן לימור.

  4. ניקי יצא מושלם!!! וכל כך טעים ולא יבש כלל!! חבל שאי אפשר להעלות תמונה יצא מהמם!!תודה על זה שאת כאן!!

    • נהדרת, תודה לילי.

  5. ניקי,שלום!
    רציתי לשאו מה הסיבה שהקציצות יוצאות קשות? תודה

    • בשר לא איכותי קפוא, לא מספיק לישה, יותר מידי זמן על האש, חסרים נוזלים.

      • תודה,יקירה!

  6. הי ניקי,נשאר לי המון קציצות שעדיין לא הוכנסו לסיר אפשר להקפיא אותם?

    • כן

  7. סורי על הבורות.. מה זה אומר בצל קצוץ ומוזהב?

    • לחתוך בצל קטן, לטגן במחבת חמה עם 3 כפות שמן עד שמזהיב תוך כדי בחישה.

  8. היי ניקי
    יתאים אם אוסיף אפונה לרוטב?

    • כן

  9. הי ניקי.
    מה זה עשבי טיבול? תוכלי לפרט?

    • פטרוזיליה כוסברה.

  10. הצילו!! התמכרנו לקציצות האלה!!!!!

טוען...
טוען...