משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פשטידת חזה עוף טחון

נכתב על ידי ספטמבר 17, 2017 , צפיות: 3384

קטגוריות: ארוחות צהריים, חזה עוף מתכונים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

פשטידת חזה עוף טחון

הפשטידה הזאת טעימה חבל על הזמן, הילדים אכלו הרגשתי כאילו זכיתי בלוטו היא יצאה מוצלחת והכי טעימה שיש. כלום עבודה בחיי להכין ולהנות.

פשטידת חזה עוף טחון

סיר קוטר 18

מצרכים:

300 ג' חזה עוף טחון
3 תפוחי אדמה מגורדים
גזר מגורד
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
3 ביצים
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אופן ההכנה:

1. לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הבצל והשום, להוסיף את שאר הירקות ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה כל הזמן.

2. להעביר לקערה, להוסיף את שאר המצרכים, לערבב שהכל יהיה אחיד.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4.  לשים 3 כפות שמן בסיר קטן, לשטח את העיסה באופן שווה, לטגן כדקה וקצת ולהעביר לתנור ל 30 דקות.

5. להפוך על צלחת הגשה.

פשטידת חזה עוף טחוןפשטידת חזה עוף טחוןפשטידת חזה עוף טחון

תגיות: , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

25 תגובות

  1. יצא מעולה.

  2. הי ניקי, לבתי אסור לאכול תפוחי אדמה. מה אפשר לשים במקום? אולי בטטה?

    • את יכולה להחליף בבטטה או להוסיף 3 גזרים.

  3. היי ניקי,

    האם אפשר להכניס לתנור כל סיר?
    או סוג מסוים?

    • התשובה דחופה לי…
      אשמח אם תוכלי לענות :)

      תודה!

      • סורי פספסתי, לשאלתך לא, אמור להיות כתוב על הסיר במידה והוא מתאים לתנור, בכללי הפירמות הטובות בסירים החדשים בדרך כלל מתאימים לתנור, אם יש ספק תעטפי את הידיות עם נייר כסף. סירים ישנים לא כדאי.

  4. האם לכסות את הסיר בתנור?

    • אין צורך לכסות.

  5. היי ניקי,

    הכנתי את הפשטידת עוף ואת עוגת דבש המושלמת שלך, פשוט שניהם יצאו
    להפליא וטעים מאוד.
    אלפי תודות על מתכונים מדוייקים וטעימים. חזקי ואמצי. מצפה לעוד הרבה מתכונים.
    פשוט עשית לי סדר בחיים.
    שנה טובה

    • שנה טובה, איזה כיף לקרוא אותך.

  6. היי ניקי , יש לי פילה עוף שלם איך אפשר לשלב אותו בפשטידה ?

    • את צריכה לטחון אותו, צריך בשר טחון כאן.

  7. הי ניקי האם ניתן לאפות ישר בתנור ללא טיגון מוקדם בסיר?
    תודה על כל המתכונים

    • לא

  8. האם הפשטידה טובה בהקפאה?

    • לא.

  9. שאלה.
    האם צריך לסחוט את תפוחי האדמה?

    • לא כמו שהם.

  10. מה ניתן לשלב בפשטידה במקום בשר?

  11. האם ניתן להכין גם עם בשר טחון?

    • כן, אני ממליצה להכין לפני האירוח ולראות שאכן אוהבים.

  12. איזה קוטר זה סיר קטן?

  13. הי
    אפשר להכין גם פרווה?

טוען...
טוען...