משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

חיטה מוקפצת עם פלפלים ופטריות

נכתב על ידי נובמבר 29, 2017 , צפיות: 2269

קטגוריות: ארוחות צהריים, מתכוני ירקות - צמחוני, מתכונים טבעוניים, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

חיטה מוקפצת עם פלפלים ופטריות
פשוט קל וטעים זה כל הסיפור. אנחנו מאוד אוהבים חיטה ולא רק בחמין הלכתי על חיטה מוקפצת על ירקות.

חיטה מוקפצת עם פלפלים ופטריות

4 מנות

מצרכים:

1/3 כוס חיטה להשרות לילה מראש
3 פלפלים חתוכים לרצועות
חבילת פטריות שמפיניון פרוסה
כפית רוטב סויה
כף דבש
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. לבשל את החיטה עד שהיא רכה בערך כ 30 דקות.

2. לטגן את הפלפלים כמה דקות להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן.

3. להוסיף את החיטה ואת השאר להקפיץ כדקה ולהגיש.

חיטה מוקפצת עם פלפלים ופטריותחיטה מוקפצת עם פלפלים ופטריות

תגיות: , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

9 תגובות

  1. הי.. אפשר לבשל עם גריסים במקום?

  2. היי ניקי, תודה על המתכון. יצא מצויין. אבל ממש מעט… שליש כוס זה אמור להיות לארבע מנות? זה יצא לי כמו מנת יחיד… טעיתי במשהו?

    • אבל היא תופחת במהלך ההשרייה ובמהלך הבישול זה לא נשאר בכמות הזאת

  3. שלום ניקי,
    כרגיל מתים על המתכונים שלך :)
    שאלה – האם ניתן להחליף את החיטה בבורגול?
    תודה,
    עדי

    • סליחה – לא ראיתי שכבר ענית :)
      בכל אופן – תודה

  4. סליחה על הבורות אבל איך מבשלים את החיטה ?

    • למלא עם סיר עם מים להרתיח להוסיף את החיטה ולבשל עד שהיא רכה.

  5. היי
    נראה מדהים:))))
    אפשר להכין גם עם בורגול?

    • כן אפשר.

טוען...
טוען...