משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

בורגול מוקפץ עם ירקות

נכתב על ידי ינואר 7, 2018 , צפיות: 2852

קטגוריות: ארוחות צהריים, מתכוני ירקות - צמחוני, מתכונים טבעוניים, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

בורגול מוקפץ עם ירקות
שילוב נהדר של שני דברים, בורגול (דבר נהדר תחזיקו בבית) וירקות הרבה. צריך משהו ליד ? אני לא בטוחה משביע ממלא וטעים. לא הרבה עבודה תענוג של מנה.

בורגול מוקפץ עם ירקות

5 מנות

מצרכים:

2 כוסות בורגול גס
4 כוסות מים
3 פלפלים גדולים
2 גזרים גדולים
קישוא
2 שיני שום
10 פטריות שמפיניון
כף גדושה דבש
כפית רוטב סויה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 אופן ההכנה:

1. לשים בסיר 2 כפות שמן להוסיף הבורגול ואת המים, לתבל עם 2 כפיות מלח שטוחות. להרתיח לכסות להנמיך את האש לבשל כ 15 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

2. לחתוך את כל הירקות לקוביות / מקלות, פטריות לפרוס.

3. לשים במחבת 5 כפות שמן לשים את הגזרים והפלפלים ולטגן על אש גבוהה תוך כדי הקפצה, בערך שתיים שלוש דקות.

4. להוסיף את השום לטגן כדקה ולהוסיף את הקישואים להקפיץ כשתי דקות ולהוסיף את הפטריות. להקפיץ כשתי דקות להוסיף את הדבש ולתבל.

5. להוסיף את הבורגול לערבב דקה ולהוריד מהאש.

תגיות: , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

12 תגובות

  1. היי ניקי,

    תודה על כל המתכונים הנפלאים!!!!
    האם טוב בחימום חוזר להכין מהיום למחר לדוג'.

    תודה

    • כן אין בעיה

  2. היי ניקי, תודה יצא טעים מאוד !!!

    • אין על מה מיכל.

  3. שלום רב,
    אני אוהבת את המתכונים שלך בייחוד את הטבעוניים (וגם את הצמחוניים). שאלתי היא מדוע את מרבה להשתמש באבקת מרק, לטעמי אפשר ורצוי לוותר עליה בייחוד במתכונים שאמורים להיות בריאים.
    בברכה,
    יעל

    • הי יעל
      אני אוהבת להשתמש, יש היום אבקות בלי חומרים מזיקים ואין לי שום בעיה. דבר אחרון תורידי אותה זה לא חובה מלח פלפל זה בסדר גמור.

  4. כמה מים להוסיף לבורגול?

    • 4 כוסות מים

  5. היי ניקי, נשמע נהדר.

    כמה מים בבקשה?

    • 4 כוסות מים

  6. התגובה שלך
    הי ניקי, לא רשמת כמה מים. זה חסר במתכון. תודה

    • הוספתי תודה 4 כוסות מים.

טוען...
טוען...