משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קציצות אפויות רכות ונימוחות

נכתב על ידי יוני 9, 2012 , צפיות: 360156

קטגוריות: מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון, תבשילי עוף ובשר בתנור

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קציצות אפויות רכות ונימוחות, המלצה לוהטת! הן מעולות, קשה להאמין שהן לא מטוגנות, הן כל כך טעימות. ברגע שמתחילים להכין אותן לא מפסיקים. נראה אתכם חוזרים לטגן ..

קציצות אפויות רכות ונימוחות

מצרכים:

חצי קילו בשר טחון
בטטה קטנה רכה מעוכה
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
חצי כפית א. סודה לשתיה
ביצה
פטרוזיליה קצוצה
מעט קינמון (לא חובה)
א. מרק
מל"פ



אופן ההכנה:

1. לחמם תנור בחום בינוני, לערבב את כל המצרכים, לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ליצור קציצות ולשטח לסדר בתבנית להכניס לתנור בסביבות 30 דקות בתנור 10 – 15 דקות כל צד עד שמשחים – מזהיב.

גולשים מכינים וממליצים :

קרן : ממש טעים אי אפשר להפסיק לאכול. והילדים אוכלים בטטה בלי לדעת … הצלחה

רעות : הכנתי היום לראשונה (אני בשלנית קטנה מאוד…) ויצא פשוט מעולה. מומלץ בחום, טעים טעים :)

אורלי : עוד מתכון שלך שהוספתי לאוסף, משובח! אין לי מילים…ביתי היקרה והרזה! שעושה טובה שהיא אוכלת…כ"כ נהנתה שביקשה עוד ועוד, הקפאתי את מה שנשאר ובעונג רב חיממתי קלות במקרו יומיים אח"כ והיא אכלה בתאבון גדול, תודה רבה ניקי, יישר כח, אני ממשיכה להמליץ על המתכונים שלך ולהנות כל פעם מחדש.

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

1,057 תגובות

  1. היי ניקי יקרה
    כמה זמן הקציצות טובות במקרר ?
    תודה !

    • 4 ימים בערך.

  2. מתכון כל כך פשוט והקציצות מדהימות! הילדים והבעל טרפו! תודה תודה תודה

  3. תודה רבה : הוספת הרבה ריח וטעם למשפחתי

    • העונג כולו שלי

  4. היי ניקי יקירה; בטוח שמתוך האלף תגובות מישהו שאל כמה פטרוזליה לשים ? תודה והמשך עשיה ברוכה , ממליצה אותך בחום!

    • חחח באמת הרבה תגובות, שימי 3 כפות.

  5. היי ניקי,
    האם יש רוטב שיכול להתאים לקציצות המעולות האלו?

  6. ניקי , אלו הקציצות הכי טעימות בעולם קר או חם הם פשוט מעדן!!!

    • מסכימה הן אחת הטובות שהכנתי, תודה :)

  7. ערב טוב ניקי היקרה. האם אפשר להחליף את הבשר בחזה עוף טחון?

    • הי דורון
      אפשר להחליף.

  8. היי ניקי ; כל כך הרבה תגובות חייבת לנסות היום אין לי ספק שהן יהיו טעימות ,תודה לך שבת שלום ומבורך !

  9. היי ניקי
    וואו וואוו
    קציצות ממש טעימות רכות ונמסות
    אחרי שסיימתי כבר לבשל לנקות ולאפות לכבוד שבת ראיתי את המתכון והתחלתי שוב בלאגן……היה ממש שווה!!!. את המאמץ!!!!
    שבת שלום ומבורך

  10. היי, האם הבטטה הכרחית? לא אספיק לבשל גם בטטה..

    • תגרדי אותה או תגרדי גזר.

  11. כמה אבקת מרק צריך לשים?

    • כף אחת.

  12. היי, לא מצוין מה כמות האבקת מרק, כף?

  13. תודה על המתכונים המעולים!
    האם אלו קציצות שאפשר לשים אותם בסיר עם אפונה וגזר? יילך טוב?

    • יהיה נהדר.

  14. שכחתי לשים סודה לשתייה. איזה באסה. יהרוס ?

    • לא, הכל בסדר

  15. אפשר להכין עם הודו טחון במקום? יש סיכוי שיתייבש באפיה?

  16. וואוווווווווווו!!!!!!!!!
    ניקי את אלופה! סיימתי לבשל עכשיו כמובן כל המתכונים שלך: אורז, במיה ברוטב עגבניות ונענע ואת הקציצות האלו… שעד שלא טועמים אי אפשר להבין כמה זה טעים. עוד לא אכלתי קציצות כ"כ טעימות, הגדלת לעשות! אין לי מילים את ענקית!!!
    תודה רבה רבה

    • אין על מה מכל הלב.

  17. בס"ד
    וואו ניקי הקציצות האלה מעולות!!! הכנתי עכשיו, הן עסיסיות וטעימות ובהחלט אין צורך לטגן… את אלופה :)
    בשורות טובות,
    גלי

  18. ניקי יקרה! הקציצות יצאו מוצלחות ברמות עלל! לא נשאר פירור;)

    • לבריאות :)

  19. ערב טוב ניקי יקרה
    אני באמצע להכין את הקציצות
    אודה לך אם תוכלי בבקשה לענות לי.
    אני מכינה קצת יותר מחצי קילו.
    בערך 750 גרם בקר.
    האם צריך להוסיף לעיסה
    עוד ביצה ?
    או אחת מספיקה ?
    לתשובתך אודה !

    • ביצה אחת מספיקה תלושי טוב.

      • מליון תודה. את ניפלאה.
        לילה טוב

  20. הקציצות האלה פשוט ממכרותתתתת
    אי אפשר להפסיק לאכול זה פשוט לקחת אחת ועוד אחת ורק עוד אחת..
    ויתרתי על הפטרוזיליה ובמקום לטגן את הבצל במחבת מלא זמן טיגנתי את הבצל במיקרו ויצא אליפותתת!!!

    • אחלה המלצה, תודה צופיה.

      • איך מטגנים בצל במיקרו?!?
        זה יהיה להיט אם זה יוצא טוב כמו במחבת…..מעניין לשמוע!

    • מצטרפת לבקשה להסבר כיצד מטגנים במיקרו..נשמע כמו סרטאפ חח
      יום נפלא

  21. שחכתי לכתוב פה שאני מכינה את המתכון כמעט כל שבת כל אורח שמגיע חושב שהשקעתי בטרוף, כל מי שבא מופתע מחדש לגלות שזה בכלל לא השקעה.
    אז תודה רבה על מתכון מעולה.

    • אין על מה ותודה על ההמלצה.

  22. ניקי יקרה !!!
    חוזרת לעדכן !!
    אין מילים !!! אין מילים !!!
    פשוט קציצות מדהימות !!!
    בדיוק כמו שכתבת "נימוחות"!!!
    נמס בפה כמו חמאה !!!
    אין כמוך ניפלאה!!!!
    תודה רבה רבה !!!

  23. תודה רבה רבה לך.
    אפשר לשאול בבקשה מה מטרת ה"סודה לשתייה?
    תודה !!

    • היא נותנת רכות לבשר.

      • אני כל כך מעריכה את זה שאת מקדישה מזמן ועונה לכל אחת
        תודה !!!

        • אין על מה אסי, בכיף.

  24. ניקי נשמה
    תוכלי אשמח בבקשה לדעת
    •כמה קציצות יוצא בערך
    •ומה מטרת ה"סודה לשתייה

    תודה תודה !!

  25. היי ניקי המקסימה
    בבקשה,כמה קציצות בערך יוצא?
    אני רוצה לדעת בערך לכמה אנשים
    תודה !!!

    • כ 20 קציצות תלוי בגודל.

  26. שלום ניקי יקרה,
    האם אפשר לשים עדשים כתומות מבושלות במקום פירורי הלחם?

    • שלום וברכה
      בנוסף לפירורי לחם 2 כפות עדשים מבושלות, יהיה לך קצת קשה לעשות קציצות יהיו עדינות סבלנות באפייה.

  27. הי ניקי, אני רוצה גם לתת לביתי בת ה-7 חודשים גם לאכול מהקציצות ועוד קשה לה עם חתיכות בצל. אם אני מגרדת את הבצל בפומפייה זה בסדר? האם לטגן אותו כרגיל?

    • כן בסדר ותני טיגון קצר, עוד אפשרות לקצוץ את הבצל ממש דק.

  28. היי ניקי. יש לך רעיון מה אני יכולה להשים במקום הפירורי לחם שיתאים ללא גלוטן?(גם קוואקר לא טוב)
    תודה מראש

    • יש לי רעיון יותר טוב, תוותרי על הביצה והפירורי לחם תלושי היטב ותכיני לפי המתכון.

  29. היי ניקי. הבעיה שאני מכניסה לעיסה, כבר מבושלת ??
    ואיזה פומפיה בבקשה?
    תודה רבה רבה

    • את מתכוונת לבטטה אכן מבושלת רכה לגמרי. לא צריך פומפייה.

  30. היי ניקי, התחלתי להכין את המתכון מהזכרון ועכשיו שבדקתי אני רואה שהבצל צריך להיות מטוגן. שמתי הכל כמו שרשום מלבד הבצל המטוגן- שמתי חי. את ממליצה עדיין לאפות בתנור או שעדיף במחבת פסים? תודה :)

    • אם יש לך עיסה, מה הבעיה לטגן בצל ולהוסיף ? תטגני על מחבת.

      • כי הכל מעורבב כבר מעורבב עם הבצל החי בפנים. כדאי כעת לטגן את הקציצות במחבת פסים או שעדיף עדיף בתנור?

        • תעשי חצי חצי, תני חצי טיגון של דקה שתיים מכל צד ותכניסי לתנור ובלי כל קשר תטגני בצל ותוסיפי זה רק יוסיף.

          • בסדר גמור, תודה רבה!

  31. היי ניקי אני מכינה כמות וחצי. כמה ביצים לשים? 1 או 2?

    • ביצה אחת ותלושי טוב.

  32. היי ניקי. אם אעשה את הקציצות האלה עם הודו אדום, הן יצאו יותר רכות?
    מה את ממליצה ?

    • עם הודו קציצות יותר רכות, שימי לב שיהיה לך קשה לעבוד וליצור קציצות אז בסבלנות.

טוען...
טוען...