משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קבבונים אפויים

נכתב על ידי יוני 9, 2012 , צפיות: 85805

קטגוריות: מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון, תבשילי עוף ובשר בתנור

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קבבונים אפויים

קבבונים אפויים, מאז שהתחלתי לבשל ואני נהנית מכל רגע תמיד יותר טעים לי בבית. אני די מצטערת על כך כי בעבר הרחוק מאוד נהנתי במסעדות. בסך הכל חויה כיפית ביחוד כשאני לא שוטפת כלים בסוף. אז החלטתי לפנק את החברה ולפתוח מסעדה מזרחית בבית, אז יאללה תכינו פיתות ושיהיה בתאבון

קבבונים אפויים

מצרכים:

חצי קילו בשר בקר טחון
בצל קצוץ ומטוגן
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתיה
2 – 3 כפות פירורי לחם
2 כפות פטרוזילה קצוצה
מעט פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

להגשה:
טחינה שהוכנה בבית
צנוברים קלויים
פטרוזיליה קצוצה



אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים ולהכניס לשעתיים למקרר.

2. ליצור קציצות מאורכות (קבבונים) ולקרר חצי שעה.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקבבונים להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 30 דקות, א עד שמזהיב – משחים כל צד, להפוך באמצע.

4. להגיש עם טחינה, צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה.

גולשים ממליצים :

מירי : אני חייבת לומר לך במשפט קצר את אישה שהצליחה לעשות מהפך בעולם הבישול למשהו שתמיד היה קשה ומתיש והמון ריבים בזוגיות . ברגע שהכרתי את האתר שלך .חיי השתנו לאהובה גדולה .
תודה !!!

שי : "רציתי להגיד שהכנתי לצהרים יצא טעים מאוד בדיוק כמו על האש .
מתכון מעולה כמו כל המתכונים שלך .
תבורכי"

רחל : "זה יצא פשוט נהדר.הרבה הרבה יותר טעים מהקבב בחנות..קיבלתי כל כך המון מחמאות! ולא שכחתי להגיד שהמתכון ממך ניקי.תודה רבה!!!."

אורית : "עשיתי ביום שישי. אני, מאותגרת מטבח שכמוני, הצלחתי לייצר אודות למתכון הזה קבבונים מעולים שחוסלו בארוחה המשפחתית, אפילו שמראש הכפלתי כמויות. ליד זה תפוחי אדמה בתנור גם ממתכון שלך, ויצאתי גדולה… אין עליך, את ההצלה שלי במטבח. תודה גדולה לך!!"


לפייסבוק שלי

מתכוני בשר טחון

קבבונים אפויים

גולשים מכינים וממליצים :

צאלה : וואו! מתכון מדהים! מי בכלל רוצה לטגן קציצות אחרי שמכינים ויוצא ככה!

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

327 תגובות

  1. היי ניקי,
    האם אפשר לוותר על הביצה או להחליפה במשהו אחר?
    הבן שלי אלרגי..:/

    • הי מלי
      תוותרי ותוותרי על הפירורי לחם, תלושי טוב.

  2. שלום ניקי.
    א.אפשר לעשות חצי בשר טחון וחצי עוף טחון?
    ב. לבת הצליאקית שלי מה אפשר להכניס במקום פירורי לחם?

    • הי אורית
      אפשר חצי חצי ותורידי את הביצה והפירורים ותלושי טוב. בקשר לפלנצ'ה אפשר תוודאי שהפנים מוכן.

  3. הי ניקי,
    אפשר להחליף את הפירורי לחם בקמח?
    במה אפשר להחליף את האבקת מרק?
    תודה

    • קמח זה בסדר אותה כמות ושימי מלח פלפל.

  4. היי ניקי
    כמה מלח ופלפל?

    • כפית מלח וכרבע כפית פלפל

טוען...
טוען...