משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קבבונים אפויים

נכתב על ידי יוני 9, 2012 , צפיות: 79939

קטגוריות: מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון, תבשילי עוף ובשר בתנור

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קבבונים אפויים

קבבונים אפויים, מאז שהתחלתי לבשל ואני נהנית מכל רגע תמיד יותר טעים לי בבית. אני די מצטערת על כך כי בעבר הרחוק מאוד נהנתי במסעדות. בסך הכל חויה כיפית ביחוד כשאני לא שוטפת כלים בסוף. אז החלטתי לפנק את החברה ולפתוח מסעדה מזרחית בבית, אז יאללה תכינו פיתות ושיהיה בתאבון

קבבונים אפויים

מצרכים:

חצי קילו בשר בקר טחון
בצל קצוץ ומטוגן
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתיה
2 – 3 כפות פירורי לחם
2 כפות פטרוזילה קצוצה
מעט פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

להגשה:
טחינה שהוכנה בבית
צנוברים קלויים
פטרוזיליה קצוצה



אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים ולהכניס לשעתיים למקרר.

2. ליצור קציצות מאורכות (קבבונים) ולקרר חצי שעה.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקבבונים להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 30 דקות, א עד שמזהיב – משחים כל צד, להפוך באמצע.

4. להגיש עם טחינה, צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה.

גולשים ממליצים :

מירי : אני חייבת לומר לך במשפט קצר את אישה שהצליחה לעשות מהפך בעולם הבישול למשהו שתמיד היה קשה ומתיש והמון ריבים בזוגיות . ברגע שהכרתי את האתר שלך .חיי השתנו לאהובה גדולה .
תודה !!!

שי : "רציתי להגיד שהכנתי לצהרים יצא טעים מאוד בדיוק כמו על האש .
מתכון מעולה כמו כל המתכונים שלך .
תבורכי"

רחל : "זה יצא פשוט נהדר.הרבה הרבה יותר טעים מהקבב בחנות..קיבלתי כל כך המון מחמאות! ולא שכחתי להגיד שהמתכון ממך ניקי.תודה רבה!!!."

אורית : "עשיתי ביום שישי. אני, מאותגרת מטבח שכמוני, הצלחתי לייצר אודות למתכון הזה קבבונים מעולים שחוסלו בארוחה המשפחתית, אפילו שמראש הכפלתי כמויות. ליד זה תפוחי אדמה בתנור גם ממתכון שלך, ויצאתי גדולה… אין עליך, את ההצלה שלי במטבח. תודה גדולה לך!!"


לפייסבוק שלי

מתכוני בשר טחון

קבבונים אפויים

גולשים מכינים וממליצים :

צאלה : וואו! מתכון מדהים! מי בכלל רוצה לטגן קציצות אחרי שמכינים ויוצא ככה!

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

308 תגובות

  1. היי אני יודעת שלא קשור לפה אבל לא מצליחה להגיב במקום הנכון . אני מכינה את העוגות שוקולית הגדולה ומקציפה ביצים עם סוכר . איל אני יכולה לדעת מתי הקצף מוכן ??

    • בערך 5 דקות הקצפה זה תופח קרמי וממלא את קערת המיקסר, צהבהב סמיך.

  2. היי ניקי נראה מעולה.
    במחבת פסים הולך?
    אם כן-על האש הכי גבוהה?
    תודה!

    • תעשי קציצות שטוחות ואז אין בעיה, אש בינונית כדי שגם הפנים יעשה.

  3. נראה מתכון מעולה! אפשרי להקפיא?

    • להקפיא אפשר זה לא אותו דבר, אם מקפיאים עדיף לטגן או להקפיא לפני בתנאי שהבשר טרי.

  4. היי ניקי. למה נחוץ הסודה לשתייה?
    אפשר להשתמש בתחליף אחר?

    • כי היא עושה טוב לבשר, תכיני בלעדיה.

  5. הי ניקי. אפשר לעשות מעוף טחון בלבד?

    • כן זה יהיה אחרת וחשוב שתוציאי מהתנור בזמן כדי שלא יתייבש. לדעתי יש קציצות עוף אפויות יותר טובות באתר.

  6. היי ניקי.
    האם אפשרי לשלב בשר נוסף כמו טלה או הודו?

    • בטח את יכולה חצי בקר וחצי טלה.

  7. היי ניקי. כמה פלפל ומלח את מתבלת? כפית?

  8. הי ניקי…
    צריכה להכין עכשיו צהריים עם בשר שהפשרתי… האם ניתן לדלג לגמרי על שלב המקרר?
    לא יסכימו לחכות שעתיים…
    ובגלל שממהרת… עדיף במחבת?

    • תכיני איך שנוח לך.

  9. שלום ניקי,
    אפשר עם הודו טחון? להוסיף שמן אולי?

    • הי אפרת
      אפשרת להשתמש בהודו, תוציאי בזמן מהתנור שלא יתייבש.

  10. חג שמח ניקי וכולם!
    אין על האתר המקסים שלך!!!
    ראיתי עכשיו את המתכון לקבב ועשית לי חשק להכינו היום.
    באיזו דרך ניתן להפשיר בקר טחון הכי מהר?

    • שימי את השקית בתוך קערה עם מים ותחליפי את המים מידי פעם, מהר זה לא יהיה.

  11. אליפות! יצא מושלם!

    • תודה גלית.

  12. יצא פשוט מושלם. טעים מאוד, אפילו בני הקטן טרף :) תודה על עוד מתכון מוצלח

  13. ניקי היקרה פשוט רציתי להגיד לך המון תודה מכל הלב!!! שנים שאני מכינה מן המתכונים הנהדרים שלך וכל המשפחה נהנית ואני למדתי להינות מהבישול בזכותך :)

    • אין על מה מכל הלב והנשמה :)

  14. שלום ניקי,
    האם אפשרי לוותר על הביצה ?
    תודה… מיטל

    • שלום וברכה
      כן ותורידי את הפירורי לחם, תלושי טוב.

  15. היי ניקי ! מכינה שוב את המתכון הטעים הזה ! צריכה את עזרתך. בעלי התחיל תזונה חדשה והוא לא אוכל בכלל מטוגן. האם קריטי לטגן את הבצל לפני או שאפשר לקצוץ ממש דק וזה יסתדר בתנור ? תודה !

    • יהיה פחות טעים לדעתי, תכיני איך שנוח לך.

      • תודה. אנסה בלי לטגן ונראה מה יצא.. שבת שלום !

  16. היי ניקי. האם ניתן להכין אותם על המנגל?

    • כן

  17. היי ניקי, האם יצא טוב גם אם אני משתמשת בבשר בקר טחון קפוא (שהופשר מראש)?

    • כן זה בשר טחון.

    • הכוונה לקנוי, לא טרי

      • ניקי זה היה מדהים! הכל התחסל בשניות .. קבב ביתי מעולה ביותר! וכמובן שנתתי קרדיט, תודה על מתכון נפלא :)

  18. היי ניקי, אני רוצה להכין את זה בשעה הקרובה.
    אפשר להכניס למקרר פחות משעתיים..?

    • כן בתאל

  19. הכנתי ויצא טעים.מומלץ בחום!

  20. שלום,
    האם בשר טחון עם שומן כבש יתאים למתכון הזה ?

    • כן

      • תודה רבה על תגובתך המהירה

      • תודה על התגובה המהירה

  21. ניקי היקרה
    הכנתי לצהריים
    יצאו רכים וכל כך טעימים !
    עם הלאפות המעולות
    חומוס וסלט ירקות
    לא הרגשנו בכלל שזה פסח
    תודה רבה ושבת שלום

    • אין סוף שבוע בלעדייך, מה יהיה ? :) כבר התרגלתי.

      • ואני לא יכולה בלי מתכוניך הנפלאים!!!
        תודה רבה רבה
        שבת שלום

  22. היי ניקי יש לי קוביות של פטרוזיליה קצוצה של דורות. כמה עליי לשים? תודה

    • שימי שתי קוביות.

      • אין עלייך תודה רבה

  23. הי, מתאים להכין את הקבבונים על מחבת פסים? (התנור תפוס..)

    • כן תעשי קציצות קצת שטוחות., עם שמן כמובן.

      • מעולה, תודה!

  24. ניקי הכנתי את העיסה אתמול בערב והכנסתי למקרר. תכננתי לאפות אתמול ולא יצא. היתה במקרר כ 12 שעות. האם ניתן להכין את הקבבונים עכשיו ?

    • כן בסדר, כדאי להריח לפני ולוודא שאין ריח.

      • תודה ! אין על המתכונים שלך ! בזכותך אני כל הזמן מחדשת כולם נהנים !

  25. אחד הדברים הטעימים שאכלתי!מאוד מומלץ!

  26. ניקי המ-ד-ה-י-מ-ה!!!
    חייבת לומר לך תודה ענקית על החסד הגדול שאת עושה עם אמהות עובדות. עד שהכרתי את האתר שלך לא הייתי מבשלת. המטבח היה המקום השנוא עליי, ותמיד היינו רעבים.
    מאז שהכרתי את ה אתר הנפלא שלך פשוט התאהבתי במטבח ואני מבשלת כל יום אוכל טרי מהמתכונים הנפלאים שלך.
    גם את המתכון הזה ניסיתי אתמול וקיבלתי אינסוף מחמאות מהבעל!!!
    תמשיכי להעלות מתכונים נהדרים ומהירים במיוחד לאמהות עסוקות.

    • יש לי את כל הכוונה להמשיך, אני עושה חיים :) תודה על הפרגון.

  27. ניקי המקסימה.
    אין לי מילים !! יש בך קסם שאין לא באתרים למינהם ולא באף ספר בישול. יש באתר שלך משהו מבורך כזה שהכל יוצא מוצלח. הקבבים יצאו מושלםם
    תודה ענקית.

    • חמודה את, תודה רבה חני :)

  28. הי ניקי
    באיזה בשר את משתמשת? צלעות?
    תודה:)

    • צלעות מספר 2 טרי

  29. סליחה על הניג'וס…כמה קבבונים יוצאים מהכמות הזו?

    • בערך 18 יחידות, את יכולה לשים קמח אותה כמות.

  30. הי ניקי אלופה!!!!! מה אפשר לשים במקום פירורי לחם….נגמר לי

  31. מעולה מעולה מ ע ו ל ה

  32. כמה מעלות??

  33. היי ניקי המדהימה האם ניתן לוותר על סודה לשתיה?? אפשר לעשות את הקבב כעיגולים גם נכון?

    • כן לשתי השאלות.

  34. אני רוצה להכין על מקלות קינמון. אפשרי?

    • כן ליאורה.

  35. היי ניקי, שאלתי קודם איך קולים צנוברים ונראה לי שהשאלה לא נשלחה..תודה רבה

  36. שלום ניקי, איך קולים צנוברים? יש לי שאלה נוספת לא קשורה, כמה זמן מותר להחזיק בשר נא בפריזר? תודה רבה

    • היי אסנת
      מחבת יבשה חמה מאוד מידי פעם לערבב עד שמזהיב. בשר טרי יכול להיות חודש בפריזר יש תאריכי תפוגה.

  37. אין לי פטרוזיליה אבל יש לי תבלין פטרוזיליה. מתאים?

    • כן

  38. ניקי שלום,
    אני יכולה לעשות בלי לחם?

    • היי אנה
      את מתכוונת לפירורי לחם ? אם תורידי את הביצה ותלושי ממש טוב כן.

  39. יצא מעולה, למרות שלא הכנסתי לקירור מפאת חוסר זמן. נטרפו! תודה רבה על מתכונייך המוצלחים!

    • אין על מה פנינה.

  40. יצא פיגוז!! נחטף.

  41. היי ניקי, אפשר להכין את המתכון הזה גם על האש ולא באפיה?

    • כן עמליה.

  42. התגובה שלך
    האם אפשר לערבב חצי עוף טחון עם חצי בקר טחון?

    • כן יעל

  43. שלום ניקי!
    האם אפשר לוותר/להחליף את הסודה לשתיה? מה זה עושה למרקם?

    • תחליף אין לה אבל אפשר להכין בלי.

  44. היי ניקי,
    אפשר להחליף את פרורי הלחם בקמח מצה?
    תודה וחג אביב שמח :)

    • כן הדס, חג שמח.

      • תודה, רצה להכין :)

  45. היי ניקי. אפשר את הצנוברים להוסיף לתערובת של הקציצות? או עדיף להגיש בנפרד?

    • היי לאה
      אפשר להוסיף לקציצות את הצנוברים, תקלי אותם.

  46. היי
    נגמרו לי פירורי הלחם. אפשר בלי?

    • את יכולה להחליף בקמח אותה כמות.

  47. הי, ניקי
    מקווה שתראי את השאלה עכשיו…

    עד כמה קריטי לקרר שעתיים?
    הבעל רעב עכשיו:)

    • לא קריטי

טוען...
טוען...