משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

צלי בקר חריף

נכתב על ידי אוקטובר 5, 2014 , צפיות: 30602

קטגוריות: מנות עיקריות, תבשילי בשר

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

צלי בקר חריף

זה הבשר הכי טעים שיש, אין ארוחה בלעדיו הוא יוצא רך רך בתוך רוטב נפלא. בקיצור אתם רוצים לקבל הרבה מחמאות לראות את האורחים מלקקים את האצבעות ? זאת מנת בשר מושלמת.

צלי בקר חריף

4 מנות

מצרכים:

קילו בשר טרי לבישול ארוך חתוך לקוביות בינוניות
( 4 – 5 – 6)
3 בצלים
כף קמח
5 שיני שום
פלפל חריף אחד גדול קצוץ, מידת החריפות תלוי בכמה שרוצים חריף.
כף גדושה פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. לטגן את הבצל תוך כדי בחישה עד שהוא מזהיב, לחתוך את השום ולטגן יחד עם הבצל.

2. להוסיף תבלינים לבצל ולערבב כדקה, מעל לשים את הבשר ולתת טיגון קל. לערבב טוב חצי כוס מים עם הקמח ולהוסיף לתבשיל.

3. לכסות במים וקצת יותר לכסות חלקית ולבשל כשלוש וחצי 4 שעות. מידי פעם להוסיף נוזלים במידה וצריך אש נמוכה בינונית.

צלי בקר חריף

 

צלי בקר חריף

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

 

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

143 תגובות

  1. היי ניקי,
    אפשר להכין את המתכון הזה מבשר מספר 3?

    • לא אין לי מתכון לחזה.

  2. היי ניקי
    האם אפשר בתנור?
    דירה חדשה ואין לי עדיין גז..

    • כן כ 4 שעות מכוסה. תתחדשו :)

      • תודה!
        האם יש צורך להוסיף יותר מים?
        180 מעלות חימום עליון ותחתון?

        • ג"ח עליון תחתון ולא לגעת להשאיר מכוסה כל הזמן.

  3. אויי. התגעגעתי.

    ניקי.. הכל נראה נפלא.
    אפשר להשתמש בשייטל? זה מתאים לדעתך או שממש עדיף מס. 5?

  4. ניקי המדהימה אין עליך!!
    רציתי לשאול האם אפשר להכין את הבשר מחר ולאחר מכן להקפיא עד יום רביעי???

    • כן אפשר.

  5. היי ניקי המדהימה, חולה על האתר שלך!!
    שאלה: אם אני מכינה את הבשר מחר ולאחר שמוכן רוצה להקפיא עד ליום רביעי האם אפשרי?
    איך אני יכולה לדעת מה אפשר להקפיא?

  6. היי ניקי. מכינה את המתכון בפעם השלישית כבר. פשוט מצויין.
    נשארה לי כוס יין אדום מאתמול. יוסיף או יקלקל ?
    בברכה

    • תוסיפי בכיף אין בעיה.

  7. היי ניקי. מכינה את המתכון כבר בפעם השלישית.
    פשוט

  8. עשינו לשבת.
    יצא מעולה!!!
    הוספתי תפוחי אדמה ובטטות בסוף הבישול, יצא מצויין.
    תודה לך על מתכונים נפלאים!

  9. הי ניקי, רוצה להכין לפסח.
    1) איזה תחליף לקמח?
    2) מה כמות אבקת המרק (האם מרק עוף?)

    • הי חיליק
      תוותר על הקמח, כף אבקת מרק עוף, אני אישית משתמשת בדגש.

  10. היי ניקי המדהימה..אני תמיד מכינה את המתכון הזה פשוט מדהים. רציתי לשאול היום אני מאחרת והכנתי את הבשר כבר אתמול. איך כדאי לחמם את כל הסיר שלא יהרס הבשר? על הגז? כמה זמן תודה מראש

    • רק עכשיו ראיתי. תחממי על הגז תוודאי שיש מספיק נוזלים, מידי פעם תערבבי, בערך 15 דקות. או בתנור מכוסה על 180 מעלות.

  11. היי ניקי .
    אפשר להוסיף למתכון גם תפוחי אדמה ?

    • כן כשעה וחצי לקראת הסוף.

  12. היי ניקי,
    את הפלפל החריף הקצוץ להוסיף בשלב הטיגון או אחרי שמוסיפים את המים?
    תודה רבה!

    • בשלב הטיגון אביה.

  13. אוייי ניקי כמה שאת מדהימה. התבשיל יצא משגע!

  14. לוקלוקו ניקי. פשוט לוקלוקו. אפילו מהרוטב לא נשאר כלום!!!

    • כמו שצריך להיות :)

טוען...
טוען...