משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קציצות חזה עוף ברוטב

נכתב על ידי יוני 21, 2015 , צפיות: 230482

קטגוריות: חזה עוף מתכונים, מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון, מתכונים לפסח

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קציצות חזה עוף ברוטב

 קציצות חזה עוף ברוטב, טעימות טעימות! הקציצות סופגות טוב את הרוטב, הילדים אוכלים ונהנים, מידי פעם הבעל לוקח קציצה ישר מהסיר, הוא רק טועם כדי לוודא שזה אכן טעים..

קציצות חזה עוף ברוטב

4 מנות

מצרכים:

500 ג' עוף טחון
גזר מגורד
בצל קטן קצוץ ומטוגן
שן שום קצוצה מטוגנת עם הבצל
חצי כפית סודה לשתייה
כף קטשופ
כף רוטב צ'ילי מתוק
1/3 כוס פירורי לחם / קמח מצה
כף קמח
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב :

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
שתי כוסות מים רותחים
כפית קמח
כף רסק
כף דבש
כף פפריקה
מעט כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים וליצור כדורים, לקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל כשתי דקות להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הקמח לערבב. לערבב מים ותבלינים ולהוסיף לבצל, להנמיך את האש ולבשל כ 5 דקות.

3. בינתיים לשמן את הידיים לעבור על הכדורים בזריזות ולהוסיף לרוטב, לבשל כ 20 – 25 דקות.

קציצות חזה עוף ברוטב

קציצות חזה עוף ברוטב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

559 תגובות

  1. האם בחימום חוזר על הגז יום לאחר ההכנה הן יתקשו בגלל שזה עוף או שאין בעיה? לבשל אולי חצי מהזמן ומחר עוד חצי?
    רוצה להכין היום ומחר להגיש בערב…

    • אין בעיה להכין יום מראש.

  2. היי ניקי, איך הופכים את הקציצות כשרות לפסח?
    ואם רוצים להוסיף אפונה קפואה-באיזה שלב?

    • תורידי את הקמח, אפונה וגזר כ 20 דקות לפני הסוף.

  3. היי ניקי,
    אין לי סודה לשתייה. קריטי במתכון?
    תודה,
    ליאת

    • אני אומר ככה, הרבה גולשים מכינים את המתכון הזה בלי הסודה לשתייה, אני אישית לא הייתי מוותרת.

  4. הי ניקי, יצא מעולה! אםשר להקפיא חלק מהקציצות אחרי שהן מוכנות?

    • כן שיראל

    • יצא מעולה כל כך נימוחות בפה ממש תענוג

  5. היי
    ניסיתי מספר פעמים ובפעם הראשונה יצא מעולה,בפעמים שלאחר מכן הקציצות התכווצו אחרי שהפסקתי עם הבישול והיו יחסית קשות ולא נימוחות. למה זה קורה?

    • לדעתי בשר לא איכותי, מלא במים. מה שקורה בזמן הבישול המים בורחים ואז הכדורים מתכווצ'ים / קשים. אל תשתמשי בקפוא.

  6. היי ניקי
    האם אפשר לשים חצי מהכמות עוף טחון וחצי הודו?
    תודה!

    • כן חגית.

  7. היי ניקי, האם לא חסרה ביצה בעיסה? מה מגבש את זה כך שהקציצות לא יתפרקו..תודה!

    • תלושי טוב את העיסה לא צריך ביצה.

טוען...
טוען...