משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קציצות חזה עוף ברוטב

נכתב על ידי יוני 21, 2015 , צפיות: 304050

קטגוריות: חזה עוף מתכונים, מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון, מתכונים לפסח

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קציצות חזה עוף ברוטב

קציצות חזה עוף ברוטב, טעימות טעימות! הקציצות סופגות טוב את הרוטב, הילדים אוכלים ונהנים, מידי פעם הבעל לוקח קציצה ישר מהסיר, הוא רק טועם כדי לוודא שזה אכן טעים..

קציצות חזה עוף ברוטב

4 מנות

מצרכים:

500 ג' עוף טחון
גזר מגורד
בצל קטן קצוץ ומטוגן
שן שום קצוצה מטוגנת עם הבצל
חצי כפית סודה לשתייה
כף קטשופ
כף רוטב צ'ילי מתוק
1/3 כוס פירורי לחם / קמח מצה
כף קמח
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב :

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
שתי כוסות מים רותחים
כפית קמח
מעט סוכר
כף רסק
כף דבש
כף פפריקה
מעט כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים וליצור כדורים, לקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל כשתי דקות להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הקמח לערבב. לערבב מים ותבלינים ולהוסיף לבצל, להנמיך את האש ולבשל כ 5 דקות.

3. בינתיים לשמן את הידיים לעבור על הכדורים בזריזות ולהוסיף לרוטב, לבשל כ 20 – 25 דקות.

קציצות חזה עוף ברוטב

קציצות חזה עוף ברוטב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

627 תגובות

  1. היי ניקי יקרה,
    שמתי לב שבכל המתכונים שלך של קציצות חזה עוף את משתמשת בסודה לשתייה,
    מה אפשר לשים במקום?

    • תחליף אין תחשבי לקנות זה לא דבר יקר. תכיני בלי.

  2. בס"ד

    היי ניקי:)
    זה יהיה משמעותי בלי שום במתכון?

    • לא משמעותי אין בעיה.

  3. נתקעתי בלי רסק,מה עושים??

  4. יצא מעולה!
    גם גיסי הקוטר עף על הקציצות לגמרי

    • אהבתי :)

  5. יצא מעולה!
    גם גיסי הקוטר עף על הקציצות לגמרי

  6. שלום רב

    במה ניתן להחליף את פירורי הלחם לגלוטנים

    תודה

    • הי רבקה
      את יכולה להוריד אותם.

  7. הי ניקי
    לא צריך ביצה לקציצות?תודה אחלה חמשוש

    • אין צורך בביצה.

  8. היי ניקי
    אפשר להחליף את הגזר בבטטה או תפוח אדמה? אם כן אז כמה והאם לבשל לפני?
    תודה!

    • תפוח אדמה מגורד.

      • תודה
        יצא מעולה

  9. היי ניקי האם אפשר להוסיף לרוטב אפונה קפואה? ואם כן באיזה כמות?

    • כן שים 2 כוסות.

  10. היי ניקי
    אפשר להשתמש במתכון הזה משווארמה הודו נקבה?
    ולוותק על הקטשופ וצילי כי אני מכינה לתינוק ולא רוצה שזה יכיל רכיבים עם סוכר אולי יש איזשהו תחליף לזה?
    וחייב סודה? מה תפקיד הסודה?
    ולגבי א.מרק גם לא רוצה להכניס אז אטעם את המלח שיהיה מספיק.
    ועוד שאלה יש לי בשר 900 גרם אז איך להכפיל את הכמויות?
    ובאיזה שלב ניתן להוסיף שעועית ירוקה מהקפואים?

    • הכי פשוט תכיני איך שמתאים לך טוב ? או למצוא מתכון אחר שמתאים לך. את מכפילה תכפילי הכל לפי מה שרשום . שווארמה זה בסדר http://www.nikib.co.il/lunch/55379/

  11. ניקי היקרה
    חזרתי לעדכן. יצא מצוין! בתי בת השנה אכלה בתאבון. הרוטב ממש טעים! החלפתי דבש ב2 כפות סילאן ושמתי 2 כפות רסק עגבניות במקום אחת. תודה רבה!

    • תודה על השיתוף אורטל.

  12. היי ניקי
    אם אין לי סודה לשתיה זה נורא? והפשרתי חצי חזה עוף טחון וחצי הודו נקבה טחון. להוסיף יותר פירורי לחם?

    • שום דבר באוכל זה לא נורא, האם יש הבדל בלי הסודה לשתייה בוודאי, את יכולה להכין בלי הרבה גולשים עושים את זה, לגבי כל השאר אותו דבר.

  13. היי ניקי. קודם כל, תודה רבה שאת קיימת ;) לא מעט מהאוכל היום יומי שלנו הוא מתכונים שלך.
    ושאלה, מה אפשר לשים במקום צ׳ילי מתוק? או שלא מומלץ לוותר? ואז אקנה..

    • מה פתאום שימי דבש או סילאן.

  14. מושלם כתמיד!

  15. אין צורך לטגן את הקציצות נכון? יש להכניס לרוטב?

    • אין צורך לטגן זה מתבשל ברוטב.

      • תודה רבה ואפשר קמח במקום פירורי לחם? אפשר כלל לוותר על הפירורים? ולאיזה צורך הסודה?

        • אפשר להכין איך שרוצים גם קמח זה בסדר, אני ממליצה להכין את המתכון כמו שהוא הוא נהדר.

  16. היי ניקי.מכינה לתינוקת שלי את המתכון הזה.
    מה אפשר לשים במקום הדבש??

    • את יכולה לשים סילאן אותה כמות או לוותר.

      • תודה רבה על התשובה המהירה.העוף עדיין לא הספיק להפשיר חחחחח
        אין עלייךךךך

  17. היי ניקי
    פעם ראשונה שאני מכינה קציצות עוף.. הכוונה בעוף טחון זה חזה עוף טחון?

    • נכון הכוונה לחזה עוף טחון

  18. מכל מתכוני כדורי הבשר שניסיתי (וניסיתי לא מעט)
    זה המתכון מספר אחת!
    הוא מככב אצלינו כמעט כל שבוע כבר תקופה.
    תודה על מתכונים קלים ונהדרים.

  19. תודה ניקי
    יצא ממש רך וטעים צריך רק לעשות בדיוק מה שאת כותבת
    וייצא מעולה

  20. תודה !

  21. היי ניקי
    חייב לקרר לשעה?
    למה זה מועיל?
    תודה!

    • שיתייצב ולא יתפרק ברוטב.

  22. היי ניקי!
    הקציצות יצאו ורודות מבפנים לאחר 25 דקות…
    אולי עשיתי כדורים גדולים מידיי? איך ניתן להציל אותם?
    גם יצאו קשות…
    תודה!

    • זה קצת לא הגיוני את צריכה להמשיך לבשל עד שהפנים מוכן, זה אמור להיות בגודל פינג פונ, כלומר כדורים קטנים, כדורים גדולים יצריכו יותר זמן בישול. משהו נוסף תעברי על המתכון שוב הקציצות האלה יוצאות רכות תראי מה פספסת.

  23. תודה ניקי על מתכון באמת מנצח!!
    יצאו קציצות מדהימות אחת אחת, טעמתי כמעט
    את כולן .

  24. טיגנתי לילדים עם תירס גזר תפא ובצל ויצא נפלא!! תודה ניקי על מתכונים טעימים

  25. באלי לפגוש אותך ופשוט לחבק אותך אלופה אין כמוך!!!!!

    • אין על מה מכל הלב :)

  26. אפשר להשתמש ברוטב לקציצות מוכנות של עוף טוב?

  27. היי ניקי.
    אפשר להשתמש ברוטב הזה לקציצות מוכנות של עוף טוב, או לחילופין יש לך מתכון של רוטב לקציצות מוכנות?

    • כן אפשר. (קציצות מוכנות דני ?)

      • כן..

      • ותודה, שלחתי הודעה שוב אז התעלמי ממנה,
        תודה ענקית.
        שבת שלום

  28. הי ניקי האם אפשר
    לטגן את הקציצות ?

    • כן

  29. היי ניקי!
    אני חייבת לציין שאת מדהימה ויש לך אתר מדהים עוד יותר
    כשאני מחפשת לחדש ולרענן את ספר המתכונים שלי אני נכנסת רק לאתר שלך לחפש מתכון כי הם תמיד יוצאים מצויינים ולא מאכזבים אף פעם!
    וגם המתכון הזה היה להיט כמובן:)כולם ליקקו אצבעות
    תודה רבה!

    • אין על מה ותודה על הפירגון מיטל.

  30. היי,האם אפשר בלי הקמח ופירורי הלחם?

    • כן תקפידי ללוש טוב.

  31. חזרתי לעדכן- אליפות!! סוף סוף התינוק שלי אוכל באהבה ובהנאה גם את האוכל של אמא שלו ולא רק של הסבתא

  32. היי ניקי!
    נהנית מאוד מאוד מהאתר שלך..
    אפשר לשים רק הודו טחון?

    • כן אפשר נופר.

  33. היי ניקי. אין לי אבקת סודה ואין לי רוטב צ'ילי אלא כתבלין. מה לעשות?

    • יש הרבה גולשים שמכינים בלי הסודה לשתייה וזה בסדר אני לא הייתי מוותרת עליה, במקום הצ'ילי שימי דבש או סילאן.

  34. האם ניתן להקפיא?

    • כן

  35. שלום ניקי.. האם ניתן להוסיף שעועית ירוקה/אפונה לרוטב?
    המון תודה

  36. היי ניקי
    כבר הכנתי את הבלילה לכדורים
    שמתי לב שאין לי רסק לרוטב. לשים קטשופ במקום? או פשוט בלי?
    או לרסק עגבניה אולי?

    תודה
    מאוהבת באתר שלך :)

  37. האם בחימום חוזר על הגז יום לאחר ההכנה הן יתקשו בגלל שזה עוף או שאין בעיה? לבשל אולי חצי מהזמן ומחר עוד חצי?
    רוצה להכין היום ומחר להגיש בערב…

    • אין בעיה להכין יום מראש.

  38. היי ניקי, איך הופכים את הקציצות כשרות לפסח?
    ואם רוצים להוסיף אפונה קפואה-באיזה שלב?

    • תורידי את הקמח, אפונה וגזר כ 20 דקות לפני הסוף.

  39. היי ניקי,
    אין לי סודה לשתייה. קריטי במתכון?
    תודה,
    ליאת

    • אני אומר ככה, הרבה גולשים מכינים את המתכון הזה בלי הסודה לשתייה, אני אישית לא הייתי מוותרת.

  40. הי ניקי, יצא מעולה! אםשר להקפיא חלק מהקציצות אחרי שהן מוכנות?

    • כן שיראל

    • יצא מעולה כל כך נימוחות בפה ממש תענוג

  41. היי
    ניסיתי מספר פעמים ובפעם הראשונה יצא מעולה,בפעמים שלאחר מכן הקציצות התכווצו אחרי שהפסקתי עם הבישול והיו יחסית קשות ולא נימוחות. למה זה קורה?

    • לדעתי בשר לא איכותי, מלא במים. מה שקורה בזמן הבישול המים בורחים ואז הכדורים מתכווצ'ים / קשים. אל תשתמשי בקפוא.

  42. היי ניקי
    האם אפשר לשים חצי מהכמות עוף טחון וחצי הודו?
    תודה!

    • כן חגית.

  43. היי ניקי, האם לא חסרה ביצה בעיסה? מה מגבש את זה כך שהקציצות לא יתפרקו..תודה!

    • תלושי טוב את העיסה לא צריך ביצה.

טוען...
טוען...