משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קציצות חזה עוף ברוטב

נכתב על ידי יוני 21, 2015 , צפיות: 245397

קטגוריות: חזה עוף מתכונים, מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון, מתכונים לפסח

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

קציצות חזה עוף ברוטב

קציצות חזה עוף ברוטב, טעימות טעימות! הקציצות סופגות טוב את הרוטב, הילדים אוכלים ונהנים, מידי פעם הבעל לוקח קציצה ישר מהסיר, הוא רק טועם כדי לוודא שזה אכן טעים..

קציצות חזה עוף ברוטב

4 מנות

מצרכים:

500 ג' עוף טחון
גזר מגורד
בצל קטן קצוץ ומטוגן
שן שום קצוצה מטוגנת עם הבצל
חצי כפית סודה לשתייה
כף קטשופ
כף רוטב צ'ילי מתוק
1/3 כוס פירורי לחם / קמח מצה
כף קמח
כף אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב :

בצל קצוץ
שן שום קצוצה
שתי כוסות מים רותחים
כפית קמח
מעט סוכר
כף רסק
כף דבש
כף פפריקה
מעט כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


אופן ההכנה:

1. לערבב את כל המצרכים וליצור כדורים, לקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל כשתי דקות להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הקמח לערבב. לערבב מים ותבלינים ולהוסיף לבצל, להנמיך את האש ולבשל כ 5 דקות.

3. בינתיים לשמן את הידיים לעבור על הכדורים בזריזות ולהוסיף לרוטב, לבשל כ 20 – 25 דקות.

קציצות חזה עוף ברוטב

קציצות חזה עוף ברוטב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

583 תגובות

  1. טיגנתי לילדים עם תירס גזר תפא ובצל ויצא נפלא!! תודה ניקי על מתכונים טעימים

  2. באלי לפגוש אותך ופשוט לחבק אותך אלופה אין כמוך!!!!!

    • אין על מה מכל הלב :)

  3. אפשר להשתמש ברוטב לקציצות מוכנות של עוף טוב?

  4. היי ניקי.
    אפשר להשתמש ברוטב הזה לקציצות מוכנות של עוף טוב, או לחילופין יש לך מתכון של רוטב לקציצות מוכנות?

    • כן אפשר. (קציצות מוכנות דני ?)

      • כן..

      • ותודה, שלחתי הודעה שוב אז התעלמי ממנה,
        תודה ענקית.
        שבת שלום

  5. הי ניקי האם אפשר
    לטגן את הקציצות ?

    • כן

  6. היי ניקי!
    אני חייבת לציין שאת מדהימה ויש לך אתר מדהים עוד יותר
    כשאני מחפשת לחדש ולרענן את ספר המתכונים שלי אני נכנסת רק לאתר שלך לחפש מתכון כי הם תמיד יוצאים מצויינים ולא מאכזבים אף פעם!
    וגם המתכון הזה היה להיט כמובן:)כולם ליקקו אצבעות
    תודה רבה!

    • אין על מה ותודה על הפירגון מיטל.

  7. היי,האם אפשר בלי הקמח ופירורי הלחם?

    • כן תקפידי ללוש טוב.

  8. חזרתי לעדכן- אליפות!! סוף סוף התינוק שלי אוכל באהבה ובהנאה גם את האוכל של אמא שלו ולא רק של הסבתא

  9. היי ניקי!
    נהנית מאוד מאוד מהאתר שלך..
    אפשר לשים רק הודו טחון?

    • כן אפשר נופר.

  10. היי ניקי. אין לי אבקת סודה ואין לי רוטב צ'ילי אלא כתבלין. מה לעשות?

    • יש הרבה גולשים שמכינים בלי הסודה לשתייה וזה בסדר אני לא הייתי מוותרת עליה, במקום הצ'ילי שימי דבש או סילאן.

  11. האם ניתן להקפיא?

    • כן

  12. שלום ניקי.. האם ניתן להוסיף שעועית ירוקה/אפונה לרוטב?
    המון תודה

  13. היי ניקי
    כבר הכנתי את הבלילה לכדורים
    שמתי לב שאין לי רסק לרוטב. לשים קטשופ במקום? או פשוט בלי?
    או לרסק עגבניה אולי?

    תודה
    מאוהבת באתר שלך :)

  14. האם בחימום חוזר על הגז יום לאחר ההכנה הן יתקשו בגלל שזה עוף או שאין בעיה? לבשל אולי חצי מהזמן ומחר עוד חצי?
    רוצה להכין היום ומחר להגיש בערב…

    • אין בעיה להכין יום מראש.

  15. היי ניקי, איך הופכים את הקציצות כשרות לפסח?
    ואם רוצים להוסיף אפונה קפואה-באיזה שלב?

    • תורידי את הקמח, אפונה וגזר כ 20 דקות לפני הסוף.

  16. היי ניקי,
    אין לי סודה לשתייה. קריטי במתכון?
    תודה,
    ליאת

    • אני אומר ככה, הרבה גולשים מכינים את המתכון הזה בלי הסודה לשתייה, אני אישית לא הייתי מוותרת.

  17. הי ניקי, יצא מעולה! אםשר להקפיא חלק מהקציצות אחרי שהן מוכנות?

    • כן שיראל

    • יצא מעולה כל כך נימוחות בפה ממש תענוג

  18. היי
    ניסיתי מספר פעמים ובפעם הראשונה יצא מעולה,בפעמים שלאחר מכן הקציצות התכווצו אחרי שהפסקתי עם הבישול והיו יחסית קשות ולא נימוחות. למה זה קורה?

    • לדעתי בשר לא איכותי, מלא במים. מה שקורה בזמן הבישול המים בורחים ואז הכדורים מתכווצ'ים / קשים. אל תשתמשי בקפוא.

  19. היי ניקי
    האם אפשר לשים חצי מהכמות עוף טחון וחצי הודו?
    תודה!

    • כן חגית.

  20. היי ניקי, האם לא חסרה ביצה בעיסה? מה מגבש את זה כך שהקציצות לא יתפרקו..תודה!

    • תלושי טוב את העיסה לא צריך ביצה.

טוען...
טוען...