משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

צלי בקר בקפה

נכתב על ידי אפריל 17, 2016 , צפיות: 27936

קטגוריות: מנות עיקריות, מתכונים לסוכות, מתכונים לפסח, תבשילי בשר

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

צלי בקר בקפה

צלי בקר בקפה, אני אוהבת תבשילי בשר כאלה, רוטב נהדר הירקות והבשר מקבלים טעם מופלא כל התבשיל מזמין שיאכלו ממנו. עד שהסיר לא מתרוקן לא מפסיקים לאכול.

צלי בקר בקפה

4 מנות

מצרכים:

קילו בשר בקר לבישול ארוך, חתוך לקוביות בינוניות.
2 בצלים גדולים
שתי עגבניות קצוצות
5 גזרים פרוסים
3 שיני שום
3 כוסות מים
כף גדושה דבש
כפית א. נס קפה
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אופן ההכנה:

1. לשים בסוטאז' כמה כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות, מידי פעם לבחוש, להוסיף את השום לטיגון קל (ריח משגע) להוסיף את העגבניות לשתי דקות טיגון.

2. להוסיף את הבשר לסיר לטגן קצת ולהוסיף את את שאר המצרכים חוץ מהגזר, לכסות חלקית ולבשל כשעתיים וחצי, להוסיף את הגזרים ולבשל עד שהכל רך. מידי פעם להוסיף נוזלים ולערבב.

מעולה! הקפה נותן טעם נהדר

לפייסבוק שלי

צלי בקר בקפהצלי בקר בקפה

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

147 תגובות

  1. הי, בטעות הפשרתי בשר טחון במקום וגיליתי כשהיה מאוחר מדי. לשמחתי החלטתי בכל זאת לזרום עם המתכון ויצא תבשיל מדהים עם טעם מעניין ומיוחד- תודה!

  2. היי ניקי
    תודה על האתר הנפלא!!!
    הבן שלי רגיש לעגבניות, אפשר לוותר עליהן ועל הרסק?
    אולי להחליף בצ׳ילי מתוק?
    תודה
    יעל

    • תעשי איך שמתאים לך צ'ילי זה בסדר.

  3. ניקי היי
    תודה על מתכונים מדהימים.
    בשר צוואר טלה מספר 10 מתאים למתכון?
    תודה

    • מספר 10 נועד לטחינה / קציצות / בולונז

  4. חייבת לשתף … הכנתי ויצא נפלא, טעים ברמה אחרת … מומלץ מאוד.
    אני חייבת לציין שהייתי סקפטית בגלל הקפה אבל יצא מדהים.
    תודה על מתכון זה ועל רבים אחרים.

    • אין על מה ואני מאוד שמחה שניסית. דרך אגב יש עוף בקפה באתר גם מאוד מומלץ.

  5. היי ניקי הייתי חייבת לעדכן אותך שעשיתי את התבשיל עם הצלי עגל שהיה לי ויצא לי מצויין בנוסף עשיתי את העוגה וניל קוקוס ויצאה נהדר והתבשיל דגים חריף בקיצור כיכבת אצלי השבת,שבת שלום ומבורכת

  6. אין לי זמן לבשל אותו ארבע שעות

    • אני ממליצה שתכיני את זה כשיש לך זמן. שבת שלום רינת.

  7. היי ניקי האם צלי עגל ברשת יכול להתאים?

  8. היי אתר שלך פצצה .
    האם אפשר לוותר על הדבש או שהוא ממש נחוץ?

    • אני ממליצה לא לוותר זה הולך נהדר עם הקפה.

  9. היי ניקי וחג שמח!
    ויסברטן (בטוחה שאת יודעת אבל למען האחרות 19) מתאים כאן?

    • כן אפשר, אני לא אוהבת את הנתח הזה יש בשרים יותר טובים.

      • תודה רבה ושוב חג שמח!

  10. היי וחג שמח,
    האם אפשר להכין היום (שבת) ולשמור במקרר עד החג בשני בערב?

    • כן טל. חג שמח.

  11. היי ניקי
    הכנתי היום ויצא מושלם. רציתי להגיד תודה על אתר מושלם שגרם לי לאהוב לבשל סוף סוף…

    • אין על מה מכל הלב, אני מאוד שמחה בשבילך.

  12. ניקי הבשר כבר 3 שעות על האש. עוד לא רך.. על איזה להבה זה אמור להתבשל ? אולי שמתי על להבה נמוכה מדי.. אגב מריח מעולה ! אשמח לתשובתך !

    • סבלנות, תוודאי שיש מספיק מים, תכסי למחצה וקצת תעלי את האש לאש בינונית. יהיה בסדר.

  13. תודה על הכל ניקי.
    גולש עגל בקר, זה טוב.
    סליחה על הבורות, אבל מה זה סוטז'

    • הי צחי
      זה בסדר גמור וסוטאז' זה סיר רחב עם דפנות נמוכות, כל סיר שיש זה בסדר.

  14. היי ניקי,
    אפשר להוסיף תפוא במקום גזר?
    תודה

    • כן ענת

  15. הי ניקי,
    מאוד אוהבת האתר שלך!
    האם יש מתכון לקדירת בשר בסיר לבישול איטי??
    תודה!
    טלי

    • בוקר טוב
      את יכולה להשתמש במתכון שאת נמצאת בו.

  16. היי ניקי
    אין אצלנו נסקפה
    בלי קפה זה גם הולך? או שהיית מחליפה את הנס במשהו? (אספרסו?)

    • זה הולך בלי אבל לא חבל ? אי אפשר להשאיל נס קפה ממישהו ?

  17. ניקי, אתר נהדר!!
    קניתי קוביות בשר שייטל/אווזית (לא ברור) כרגע במקפיא. האם מתכון זה של "בשר בקר בקפה" מתאים לנתח זה? על אילו עוד מתכונים היית ממליצה לבשר זה?
    תודה

  18. מנסה את המתכון בסיר לחץ. האם מתאים לסיר לחץ או עדיף סיר רגיל? איך להתמודד עם הוספת בנוזלים בסיר ? לשים מראש יותר? שאלה נוספת-היות וזמן הבישול מתקצר מתי להוסיף את הגזר?

    • אני לא משתמשת בסיר לחץ אז אני עונה בכללי, בסיר לחץ זה אמור לקחת 45 – 60 דקות אני בספק אם צריך להוסיף משהו. לגבי הגזר נראה לי שהכל ביחד. אני משתמשת בסירים רגילים ולפי מה שכתבתי.

טוען...
טוען...