משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

סודות האירוח חג הפסח 2017

נכתב על ידי אפריל 28, 2016 , צפיות: 10996

קטגוריות: מנות עיקריות, מתכונים לפסח, ניקי מבשלת, תבשילי בשר, תבשילי עוף קלים, תפריטי אירוח

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

סודות האירוח חג הפסח 2017

אז התארגנו על תפריט הכל כבר מסודר בראש ואנחנו יודעים מה להכין. עכשיו הגיע הזמן לעשות סדר מתי להכין, איך מסתדרים, מה אפשר להכין כמה ימים מראש.
בקיצור איך מכינים את הארוחה לפסח בקלות ובלי לעבוד קשה וכמובן לקבל כמה שיותר מחמאות. כל ההסברים המפורטים בפוסט, מומלץ לשמור במועדפים.

התפריט עם התמונות נמצא בקישור הזה לא לפספס!

ארוחת ליל הסדר 2016
סודות האירוח פסח 2016

אני מתחילה עם מרק למנה ראשונה:
מרק קניידלך – מסורת או לא מסורת ?

מנות עיקריות:
חצילים ממולאים בשר טחון – אני מתה על המתכון הזה, החצילים רכים והבשר נהדר.
בקר עם תפוחי אדמה – אין מצב לארגן ארוחה בלי מנת בקר, מתכון נהדר לכל אירוח.
פרגיות עם פלפלים – אחד המתכונים הכי מבוקשים באתר.

תוספות:
תפוחי אדמה מעוכים – טעים טעים טעים, תפוחי אדמה משגעים.
שעועית ירוקה עם פטריות – יש לכם 5 דקות ? מעולה זה המתכון בשבילכם.
כרובית אפויה – לא הכנתם עוד ? שווה ביותר הכרובית יוצאת כאן נפלא
תבשיל עגבניות מעולה – נוסטלגיה, התחלתי להכין את זה לפני 12 שנה וזה עדיין מלווה אותי
קוגל תפוחי אדמה – אחרי כל התוספות האלה מי בכלל ירצה בשר ?
אגרולז – רק למקרה שאין מספיק ירקות בארוחה.

סלטים:
סלט זיתים חריף – חריף וטעים!
כבד קצוץ – חובה בפסח ואפילו עם צורת הגשה מיוחדת
סלט ירוק עם רוטב מעולה
סלט נוסף בניוזלטר הבא

הקינוח הכי שווה של פסח:
הבראוניז פרווה
חסר עוד קינוח אחד אני אעלה אותו בהמשך

איך מתארגנים ?

שבוע מראש
הכנתי את הבראוניז והכנסתי להקפאה.

יומיים מראש
הכנתי את הקניידלך עד שלב המרק והכנסתי למקרר, סלט זיתים, תבשיל עגבניות, חצילים ממולאים, כרובית אפויה והקוגל הכל נכנס למקרר שיחכה שם. את רוטב העגבניות לבשר הכנתי (קיצור דרך קל), פרגיות עם פלפלים.

יום מראש
הכנתי את הבקר, לא לשכוח את הרוטב במקרר, מרק לקניידלך (לא להוסיף), כבד קצוץ הכנתי והכנסתי לשקית זילוף, הכנתי את האגרולז עד שלב הטיגון.

יום ההגשה
הכנתי את הפיתות, הזלפתי את הכבד לצלחת הגשה מומלץ לעשות את זה לקראת ההגשה, תפוחי אדמה מעוכים, שעועית מוקפצת עם פטריות, סלטים כולל תיבול.
לסיים עם האגרולז ולשמור מכוסה בנייר כסף, יותר מאוחר להכניס לתנור מכוסה לחימום קצר.
לכסות את הזיתים, תבשיל עגבניות, כרובית, בשר בקר, חצילים ממולאים והקוגל. כשעה וחצי לפני ההגשה לדאוג שהתנור יהיה חם ולהתחיל לחמם את כל הדברים, כדאי להתחיל עם הבקר והחצילים הממולאים ואחר כך לעבור לשאר.
לערוך יפה את השולחן לראות שלא חסר כלום, אם יש אפשרות לעשות את זה אפילו ערב קודם.
להכין את הסלטים בלי הרוטב.
להוציא את הבראוניז כשעתיים לפני ההגשה למקרר. כ 30 דקות לפני ההגשה לחמם את המרק ולהוסיף את הקניידלך. 10 דקות לפני ההגשה להקפיץ כשתי דקות על אש חמה את השעועית והפטריות. לתבל את הסלטים.

למי שמחפש חיים קלים יותר הנה לאפות לפסח, 10 דקות הכנה וזה מוגש לשולחן,
מומלץ בחום. המתכון נמצא בקישור הזה, מוזמנים להיכנס.

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

13 תגובות

  1. ניקי היקרה חג שמח לך ולמשפחתך! תודה רבה על המתכונים הנפלאים שלך וההשקעה שלך על כל מתכון ומתכון

    • אין על מה מכל הלב והנשמה, חג שמח.

  2. הי ניקי , רציתי לשאול לגבי הקמח טופח… אני מבינה שבמקומו אפשר לשים אגוזים וקמח מצה…
    השאלה שלי היא האם זה בנוסף לקמח המצה המופיע במצרכים? אשמח לקבל רשימת מצרכים מסודרת במידה ואין לי קמח טופח…
    המון תודות.

    • לאיזה מתכון את מתכוונת מירית ? בבקשה תרשמי מתחתיו.

  3. סליחה אבל למה את עושה את זה את לא מועילה בזה לאפחד!!!!

    • סליחה ? הכל בסדר ? את לא חייבת להכנס לפוסט הזה את יודעת…

      • אלוקות יעס על העולם
        רק רשמתי את דעתי מה אנחנו ברוסיה הקומוניסטית שאין פה את חופש הביטוי??

        • תעשי לי טובה תמצאי אתר אחר שיותר מתאים לך. בהצלחה.

        • בחיי שאת לא שווה התייחסות!!!

        • שושקה את ממש חצופה!!!

  4. ניקי היקרה, איזו השקעה, איזה פירוט, תודה רבה!!

    • מכל הלב.

  5. תודה ניקי היקרה, עזרת לי מאוד!

טוען...
טוען...