משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פלפלים ממולאים בשר

נכתב על ידי אוקטובר 25, 2017 , צפיות: 12822

קטגוריות: מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

פלפלים ממולאים בשר

העירו את תשומת ליבי שאין באתר מתכון לפלפלים ממולאים אז הגיע הזמן נכון ?  אז בבקשה קבלו מתכון שמתאים לסוף שבוע שמתקרב ואם מזג האוויר יהיה קצת קריר זה יהיה מושלם.

פלפלים ממולאים בשר

מצרכים:

9 פלפלים בגודל בינוני
חצי קילו בשר בקר טחון
2 כוסות אורז מבושל
בצל קצוץ מטוגן
2 גזרים מגורדים
חצי כפית כורכום
רבע כפית פלפל שאטה טחון
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
5 עגבניות
בצל קצוץ
כפית קמח
2 – 3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. הכנת המילוי:
לערבב את כל המצרכים, לחתוך את החלק העליון של הפלפלים ולמלא עד הסוף.

2. הכנת הרוטב:
להרתיח מים, לסמן איקס על כל עגבנייה להכניס למים ל 5 דקות לסנן לקרר ולקלף.

3. לשים בסיר 3 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב להוסיף את הקמח ולערבב עד שהוא נמס,

4. לקצוץ את העגבניות  להוסיף לבצל עם השום מים ותבלינים, להרתיח להנמיך ולבשל כ 5 דקות. להוסיף את הפלפלים, הנוזל אמור להגיע עד 3/4 גובה. לכסות ולבשל אש בינונית כ 45 דקות.

פלפלים ממולאים בשרפלפלים ממולאים בשר

תגיות: , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

52 תגובות

  1. תודה רבה על המענה המהיר!
    שאלה נוספת: כל כמה מעלות בתנור?

    • 180 מעלות

  2. הי ניקי,
    האם אפשר להוסיף בהרט לתיבול הבשר והאורז?
    אם כן, כמה?

    • שימי חצי כפית.

  3. ניקי צריך לכסות גם עם סיר בעת הבישול??
    איזה ריחות טובים יש בנתיים.. ;)

    • הי לינוי
      תכסי את הסיר.

      • תודה רבה איזה מענה מהיר!!!
        שבת שלום :))

  4. היי ניקי ל5 פלפלים להוריד חצי בכמות? או לרדת ל4 פלפלים

    • תעשי חצי כמות.

  5. הי ניקי,
    אנחנו לא אוכלים אורז יש אפשרות לקינואה/בורגול במקום? אם כן מה צריך לעשות?
    תודה רבה

    • הי גיל
      בורגול ואותו דבר.

  6. מתכון מעולה!!! ללקק את האצבעות. אחרי ההכנה הכנסתי לתנור לעוד שעתיים ב100 מעלות, הסמיך יפה וחיזק את הטעמים המופלאים. תודה ניקוש אין כמוך!

  7. ניקי בקר טוב
    האם יש שוני במתכון במידה והוא בלי בשר (צימחוני)?
    תודה ויום חמים ונעים

  8. בוקר טוב ניקי. הניתן לעשות את אותו המילוי לבצל ממולא ?
    האם ניתן לשים באותו הסיר עם הפלפלים ?. תודה מראש

    • בוקר טוב
      אפשר להשתמש לבצל ובסירים נפרדים זמני ההכנה שונים.

  9. היכן הוראות ההכנה ? בסיר בתנור ?

    • מתחת למצרכים והבישול בסיר.

  10. היי למה צריך להרתיח את העגבניות? ומה הכוונה לסמן איקס? יש תחליף קל לזה?

    • לא חייבים את יכולה ישר לחתוך אותן.

  11. סליחה על כח השאלות. לא רשמת שום במצרכים של הרוטב ובאופן הכנה רשמת להוסיף את השום. אז זה לא מסתדר

    • תוסיפי לטיגון של הבצל שן שום קצוצה.

  12. אין לי פלפל שטה מה אפשר במקום?

    • פפריקה חריפה או פפריקה רגילה.

  13. שלום האם קריטי לבשל את האורז לפני?
    כי הרי גם ככה זה מתבשל גם בסיר

    • אין בעיה רק תוודאי שהוא מוכן לפני שאת מורידה מהאש שיהיו מספיק נוזלים.

      • אם אני לא מכינה את האורז לפני כמה צריך לשים?

        • שימי שליש כוס אורז ותמלאי עד 3/4 גובה.

  14. לא לבשל את האורז והבשר לפני?ממש למלא ולבשל ככה?

    • האורז מבושל תסתכלי במתכון בשר אין צורך.

  15. הי ניקי, ראיתי שרשמת שניתן לשים בתנור אחרי 20 דקות. כמה זמן צריך להיות בתנור? תודה רבה

    • כשעה פלוס או עד שהכל רך, תכסי.

  16. ניקי ערב טוב,
    אני רוצה להשתמש בקופסת עגבניות מרוסקות.
    האם תספיק לי הקופסא של 300 גר או צריך יותר?
    תודה מראש

    • ערב טוב
      קופסא שלמה 800 ג' עגבניות מרוסקות.

  17. הי ניקי!
    סליחה על המליון שאלות…
    הכנתי עכשיו ונשאר לי המון בשר ואורז. יש לך רעיון מה לעשות? או פשוט להקפיא ולהכין בפעם אחרת?
    תודה רבה הריח נפלא!!

    • אפשר להקפיא ולשמור לפעם הבאה.

  18. כתבת בפתיחה למתכון שהעירו את תשומת ליבך שאין מתכון לפלפלים. אז גם אני מעירה את תשומת ליבך שאשמח מאד מאד לראות מתכונים לדגים, בעיקר משהו שמכינים מדג טחון אבל שיוצא טוב. ניסיתי פעם להחליף מתכוני בשר בדגים וזה לא מתאים בטעם. אני רוצה את זה בעיקר לילדות כדי שלא יהיה בעיה עם העצמות, לכן אני מעדיפה טחון אבל לא אכפת לי גם מתכון לא טחון, רק שלא יצא מידי יבש. משהו שקל לילד קטן לאכול. (בת השנה שלי אכלנית לא רגילה, מגיע לה אוכל טוב).
    תודה רבה רבה ויישר כוח
    יונית

    • יש באתר מספר מתכונים עם דג טחון, יצא לך לראות? אם את צריכה עזרה בלמצוא תני קריאה.

  19. תודה רבה ניקי. עונת הפלפלים בעיצומה. מתכון נפלא, וקל, כמו כל היתר.

  20. שלום ניקי
    הכמות הזו תהיה טובה גם ל 7 פלפלים ? או שצריך להקטין כמויות? פשוט בסיר שלי אין מקום ל9.
    וגם מה נותן הקמח ברוטב ? אפשר לוותר או שזה must?

    • תלוי בגודל שלהם גדולים זה אמור להספיק, אני לא יודעת לומר כמויות ל 7, קמח לא חובה.

  21. מה דעתך לתת רתיחה ולהכניס לתנור?

    • לבשל כ 20 דקות ואז להכניס לתנור מכוסה.

  22. הי ניקי. כל הכבוד! אפשר לאתגר אותך עם בקשה למתכון לפלפל ממולא צמחוני? ואולי אולי, מתכון צמחוני ללבבות ארטישוק ממולאים? תודה! המשך יום טוב.

  23. ניקי. המון תודה על מתכון חדש.

    • אין על מה רותי.

  24. הי ניקי!
    את הבשר לטגן לפני? ואת האורז להכין עם הכורכום או לערבב אח"כ?

  25. הי ניקי!
    נראה מעולה!
    את הבשר כדאי לטגן לפני? ואת הכורכום לבשל עם האורז או לערבב אח"כ?
    תודה!

    • לא, כמו שרשמתי אין צורך לטגן. הכורכום הולך למילוי.

  26. אחרי שהכל מוכן אפשר להקפיא והאורז מבושל כמובן.

טוען...
טוען...