משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

מפרום כרובית

נכתב על ידי נובמבר 15, 2017 , צפיות: 4894

קטגוריות: מנות עיקריות, מתכוני בשר טחון

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

מפרום כרובית
השילוב של כרובית ובשר טחון זה קלאסי, הם חברים הכי טובים, שים את שניהם בתוך רוטב טוב וזה מתכון מנצח. קצת שיניתי את החוקים לא מתכון רגיל של מפרום שמשתמשים בתפוחי אדמה אלא השתמשתי בכרובית. זה מושלם חברים.

מפרום כרובית

מצרכים:

כרובית קטנה
300 ג' בשר בקר טחון
בצל קצוץ דק ומטוגן
גזר מגורד
שליש כפית כורכום
רבע כפית כמון
קורט קינמון
3/4 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

ציפוי:
2 ביצים
כפית רסק עגבניות
קמח

רוטב:
בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה מרוקאית
שתי עגבניות קצוצות דק
2 כוסות מים
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. להרתיח מים לפרק את הכרובית לפרחים ולבשל כ 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לערבב את מצרכי הבשר, לקחת חתיכה מהבשר להצמיד לכרובית מכל הכיוונים להדק היטב. לקרר כחצי שעה.

3. בינתיים לטגן את הבצל להוסיף את השום והעגבניות לטיגון של 2 דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כשתי דקות.

4. לצפות את הכרובית עם קמח, לטרוף ביצים ורסק ולטבול את הכרובית. לטגן בשמן חצי עמוק משני הצדדים ולהעביר לרוטב.

5. לבשל על אש נמוכה בינונית כ 25 דקות.

מפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרוביתמפרום כרובית

תגיות: , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

4 תגובות

  1. היי ניקי
    האם ניתן לעשות את המתכון בלי הטיגון בשמן? רק להכניס לתוך הרוטב ללא הטיגון…

    • לא אי אפשר.

  2. וואו ניקי!
    נראה משגע!!
    אפשר להכין מכרובית קפואה?

    • נראה לי בסדר, למרות שתמיד עדיף טרייה.

טוען...
טוען...