משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

מאפה פילו עם בשר ופיסטוקים

נכתב על ידי ספטמבר 3, 2013 , צפיות: 28752

קטגוריות: מאפים, מאפים מלוחים, מתכוני בשר טחון

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

SN850341

כשאני מארחת אני אף פעם לא בטוחה שהכנתי מספיק אני תמיד חוששת שמא לא יהיה מספיק אוכל ואני מכינה המון ואיכשהוא בדרך פלא הכל בסדר יש מספיק אבל עדיין החשש הזה מלווה אותי כל פעם.  ליתר ביטחון שלא יחסר עדיף שיהיה יותר ככה האורחים שמחים יותר והמארחת מאושרת :). מאפה פילו פשוט וקל פריך וטעים ממולא בשר טחון עם פיסטוקים פרוס למנות נראה מרשים ומזה טעים.

מאפה פילו עם בשר ופיסטוקים

24X24

מצרכים:

חבילת עלי פילו
600 ג' בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ
50 ג' פיסטוקים
ביצה
שמן
סומסום
פירורי לחם
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


אופן ההכנה:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים לטגן כמה דקות, להוסיף תיבול פטרוזיליה, פיסטוקים ולטגן עד שכמעט כל הנוזלים נעלמים, לקרר ולהוסיף ביצה.

2. עם הפילו לעבוד במהירות.
להבריש את הפילו בנדיבות בשמן לפזר פירורי לחם להניח עוד דף מעל להבריש ולפזר פירורי לחם ככה לעשות עם 4 דפים.

3. לשים את המילוי באופן שווה להניח מעל דף פעלו להבריש בנדיבות בשמן לפזר פירורי לחם כך להמשיך 4 דפים סה"כ.

4. לחתוך לקוביות לפזר סומסום להכניס לתנור חם 180 מעלות כ 30 – 40 דקות או עד שהוא זהוב. 

SN850335

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

124 תגובות

  1. בוקר אור
    לאחר קירור הבשר לא הבנתי את משמעות הוספת הביצה
    ודבר נוסף
    במידה ןרכשתי מקצבייה בשר מתובל לקציצות שמיועדות לעל האש האם זה יכול להתאים למתכון?

    • בוקר טוב
      הביצה מחזיקה הכל במקום שלא יתפרק, אפשר להשתמש בבשר.

  2. הי ניקי. אפשר להשתמש
    בבצק פילאס?

  3. האם פירורי הלחם הם קריטיים? מה אפשר במקום? נגמרו לי…

    • אין תחליף לפירורי לחם הם מונעים רטיבות, תכיני בלי אם את סגורה על זה.

  4. היי ניקי, אפשרי להחליף את הפיסטוקים באגוזי מלך טחונים?

    • לא, אפשר להכין בלי.

טוען...
טוען...