משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

בצק מולטי עם פטריות ובצל

נכתב על ידי מרץ 15, 2015 , צפיות: 78496

קטגוריות: מאפים, מאפים מלוחים, מתכונים טבעוניים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

בצק מולטי עם פטריות ובצל

אני רק רוצה לומר שזה טעים. כיסונים קטנים ממולאים בפטריות ובצל, חמים רכים נחטפים ישר מהתבנית ובאמת שלא הרבה עבודה והתוצאה כיפית וטעימה. מומלץ בחום.

בצק מולטי עם פטריות ובצל

13 כיסונים

מצרכים:

300 ג' קמח
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה (60 מ"ל)
160 מ"ל מים חמים (כוס פחות שליש)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

מילוי:
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה קטן
בצל קצוץ
מלח – פלפל


אופן ההכנה:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כ 30 דקות.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות להמליח ולפלפל.

3. לרדד את הבצק דק לקרוץ עיגולים לשים מהמילוי במרכז ולסגור, להמתין כ 10 דקות. להבריש ביצה ולפזר שומשום.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב

עוד דברים טובים עם הבצק בהמשך…

בצק מולטי עם פטריות ובצל

בצק מולטי עם פטריות ובצל

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

590 תגובות

  1. האם אפשר להקפיא?

    • כן

  2. היי ניקי,
    ראשית תודה על המתכונים הטעימים וההסברים המפורטים!
    הכנתי את הכיסונים וגם את החטיפי פיצה והקפאתי..איך את ממליצה להפשיר אותם?
    כמה זמן בחוץ ואחכ כמה זמן בתנור? תודה מראש!

    • הי שרית
      תפשירי כשעה, תחממי חממי תנור ל 180 מעלות תכסי עם נייר כסף בערך 20 – 25 דקות. אם את רוצה לנשנש משהו במיידי תכניסי למיקרו זה יוצא נהדר.

      • תודה רבה ניקי, אין כמוך!!
        זה ליום ההולדת של הבן שלי כך שאחמם בתנור

        • מזל טוב תהנו מכל ביס טעים.

  3. היי ניקי! אני רוצה לעשות מקילו קמח, מה הכמויות של שאר המרכיבים?

    • אין לי תשובה לקילו, תכפילי הכל פי שלוש.

  4. הי ניקי,
    התכוונת לפטריות טריות או בשימורים?
    והאם זה מתאים גם למילוי בשר?

    • אני תמיד מתכוונת לטריות או מה שיש ומתאים.

  5. מעולה!! קצת נפתח בהתחלה אבל הידקתי עם מזלג.הכפלתי את הכמות פי 3.יצא משובח.תודה רבה

  6. היי ניקי
    יש מתכונים נוספים לבצק מולטי? אני מכירה עם חומוס ובצל כמו סמבוסק אבל זה מטוגן… אילו מתכונים התכוונת? המון תודה

    • תרשמי בחיפוש את המילה מולטי ותראי מה הכנתי אם לא תמצאי תני קריאה, זה לא קשור למה שכתבת.

  7. כמה זה 300 גר' קמח בכוס?
    תודה!

    • 2 כוסות + 2 כפות נוספות.

      • מצאתי בסוף באחת התגובות האחרות…תודה!!
        יצא מושלםםם…טעימים אחד אחד!!
        אתמול הכנתי גם 'בית לזית', אחלה רעיון!! תודה על הכל!

  8. הי ניקי, מקווה שתצילחי לענות לי מהר כי מכינה עכשיו.
    הבצק משום מה יצא לי דביק מאוד ובכלל לא כמו שתארת. מה עלי לעשות?

    • תחזירי למיקסר תוסיפי קמח לא הרבה אלא לאט תערבבי במהירות נמוכה עד שיש לך בצק חלק, גם אם הוא יהיה מעט דביק זה בסדר.

  9. היי ניקי, יש לי רק שמן זית, האם אני יכולה להשתמש בשמן זית במקום שמן קנולה? זה משנה?

    • כן אפשר הוא דומיננטי בטעם.

  10. היי ניקי
    מה שלומך?

    רציתי לשאול במידה ואני מעוניינת למלא את הבצק בבשר טחון עם בצל מטוגן וכמות הבשר היא חצי קילו כמה את ממליצה להגדיל את הכמויות בבצק?

    שאלה שניה האם את קורצת עיגולים עם כוס זכוכית רגילה? או עיגולים גדולים יותר
    תודה רבה ושנה מבורכת

    • הי מירה
      תסתכלי על זה עוד רעיון http://www.nikib.co.il/lunch/62719/
      תעשי פי שלוש את הבצק, יש לי קורצן עגול של עוגיות יותר נוח מאשר לקרוץ עם כוס, תקרצי עיגולים קצת יותר גדולים.

      • ניקי יקרה
        תודה על העזרה והתשובות כרגע בתנור נראה ומריח נפלא תבורכי

        ברשותך שאלה נוספת האם הבצק הזה במתכונתו מתאים לבצק לרוגלעך?
        למרוח שוקולד או כל מילוי אחר ולעשות רולדות גדולות או רוגלעך קטנים מגולגלים?

        פשוט הבצק כל כך רך ונעים לעבודה אנימציה שכמובן אפשר להמתיק אותו עם מעט סוכר ולעשות עוגיות
        מה דעתך?

        • אפשר רק לתת התפחה טובה כשעה וחצי אפילו קצת יותר שיתפח יפה.

  11. לא כתוב שמן במ״ל. כתוב 1/4 כוס שמן קנולה. ויש לי שמרים יבשים

    • 60 מ"ל וחצי כף שמרים יבשים 6 – 7 ג'.

טוען...
טוען...