משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

פוקצ'ה שוקולד

נכתב על ידי אוקטובר 18, 2017 , צפיות: 3185

קטגוריות: מאפים, מאפים מתוקים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

פוקצ'ה שוקולד
פוקצ'ה שוקולד, זה יוצא כל כך טעים רך וזהוב ומלא בשוקולד. תענוג להכין ועוד יותר להנות מכל ביס. תנו לילדים לאכול בכיף זה יוצא מושלם!

פוקצ'ה שוקולד

מצרכים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שליש שקית שמרים טריים
כף גדושה סוכר
חצי כפית מלח
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
160 מ"ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
ממרח שוקולד

אופן ההכנה:

1. לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר וללוש כמה דקות עד ששי בצק רך וחלק. להתפיח כשעה פלוס.

2. לחלק את הבצק לשלושה כדורים ולהתפיח כ 40 – 45 דקות.

3. לרדד דק כל כדור למלבן / אליפסה, למרוח שוקולד ולגלגל לגליל. להתפיח כ 20 דקות.

4. בינתיים לחמם תנור ל 220 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. להזליף מעט שמן זית לפזר כמה גרגירי מלח גס. לאפות כ 15 – 20 דקות או עד שמזהיב.

הערות:
הטעם יוצא מתוק עם נגיעות פה ושם של מלוח, אם מישהו מפריע לו שיוריד את המלח גס.

פוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולדפוקצ'ה שוקולד

תגיות: , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

9 תגובות

  1. ניקי יקרה,
    נראה מדהים! מתה לנסות כבר.
    מאחר ואני מכירה את הילדים שלי, אני רוצה לעשות מראש כמות כפולה. האם אפשרי או עדיף לעשות בשתי נגלות? האם אפשר להקפיא?

    המון תודה…

    • ברור שלהכפיל ואין בעיה להקפיא.

  2. התגובה שלך
    ניקילה
    מתכוונת לקמח שמכיל כבר שמרים בתוכו.
    אפשר? אותה כמות?

    • קמח שמרים לפיצה ? אותו דבר. קמח שמרים רגיל התפחה שעה וחצי שעתיים .

  3. צהריים טובים
    המתכון נראה מהמם, כמה כפות זה בשמרים יבשים?
    תודה

    • צהריים טובים
      חצי כף שמרים יבשים.

  4. אפשר קמל שמרים
    אותה כמות?

    • הכוונה לשמרים יבשים ? חצי כף.

  5. וואו ניקיל'ה שילוב של מלח גס ושוקולד זה מעולה!
    כל הכבוד!!!!!!!

טוען...
טוען...