משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

עוגת שמרים עם גבינה

נכתב על ידי מאי 28, 2014 , צפיות: 104384

קטגוריות: מתכונים לשבועות, סדנאות, עוגות גבינה, עוגות גבינה לשבועות, עוגות וקינוחים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

 עוגת שמרים עם גבינה

הידעתם ? אין עוגת שמרים עם גבינה באתר ואיזה חג אם לא שבועות הכי מתאים בשביל העוגה הזאת ואחרי הכותרת הזאת מבחינתי להכין עוגות שמרים כל השנה. אני לא חושבת שיש עוגה אולי בעצם גם עוגת תפוחים שעושה ריח כזה טוב. הריח הריח של עוגת שמרים שנאפית בתנור זאת אהבה ממבט ראשון ♥

עוגת שמרים עם גבינה

4 רולדות

מצרכים:

קילו קמח
שקית שמרים טריים
שקית משפר אפייה
140 ג' סוכר (חצי כוס + שתי כפות)
2 כפיות שטוחות מלח
250 ג' חמאה רכה מאוד
3 חלמונים
2 כוסות חלב חמים

מילוי גבינה:
קילו גבינה לבנה
2 חלמונים
כוס סוכר
2 כפות אינסטנט וניל

אופן ההכנה:

1 לפני הכל לסנן את הגבינה מהנוזלים כשלוש שעות ולערבב את כל המצרכים.

2. לעבד את כל המצרכים לבצק חלק ורך, לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק ל 4 חלקים לרדד למלבן, לעשות חתכים משני הצדדים לשים במרכז מהמילוי לכל האורך ולהרים פעם מצד ימין פעם מצד שמאל כמו שתי וערב עד שסוגרים את כל הבצק עד הסוף.

4. שתי אפשרויות לאפות בלי תבנית ואז העוגה שטוחה יותר או להעביר את העוגה לתבנית מאורכת, בכל מקרה לתת לו לתפוח כ 20 דקות בערך.

5. להבריש עם ביצה ולאפות כ 30 דקות ב 180 מעלות או עד שהעוגה זהובה ויפה.

יאללה מתחילים…

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

IMG_8474

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

495 תגובות

  1. היי ניקי
    האם אפשר להוסיף למלית אוכמניות טריות?

    • אפשר.

  2. היי ניקי האלופה, אני רוצה להכין 2 עוגות, באחת גבינה ובאחת שוקולד, השאלה שלי היא אם אני עושה מילוי של גבינת טוב טעם אין צורך להוציא נוזלים? ראיתי שיש מילוי באתר למילוי שתי רולדות עם גבינה לבנה אני יכולה להשתמש בזה עם טוב טעם ולחלק בחצי? או עדיף להשתמש בגבינה לבנה רגילה 5%? או לעשות את המילוי לפי המתכון שיש לך באתר לטוב טעם שזה 750 גרם אז לכמה לחלק בשביל רולדה אחת? סליחה על כל השאלות פשוט אני מתה להכין שמרים גבינה אבל חלק מהמשפחה לא אוכלים גבינה… ואני לא רוצה לעשות כמות גדולה, תודה אין כמוך

    • תחלקי את המילוי גבינה לחצי. http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/34525/ נראה לי הכי פשוט.

      • תודה על המענה המהיר, גבינת סקי 5% רגילה זה טוב או עדיף משהו אחר?

        • זה בסדר

          • היי ניקי היקרה, אני חוזרת לעדכן שיצאה עוגת שמרים גבינה הכי טעימה בעולם, לא שהיה לי ספק כי כל המטבח שלי זה רק המתכונים שלך, תודה רבה אין כמוך ❤️

  3. ניקי תודה תודה מכל הלב..
    יצא פשוט מושלם ומשגעעע
    ..
    רק שאלה האם אפשר לעשות בגודל יותר קטן..כמו מאפה אישי קטן לחלק לחלקים יותר קטנים על מנת לשלוח עם הילדים לארוחת עשר בבית ספר

    • אפשר בצורת מעטפות מרובעות, זה מאפה קטן..

  4. וואו ניקי פשוט וואווו
    זו העוגה הראשונה שאני מכינה ויצא כאילו אני אופה עוגות שנים! כולם ליקקו את האצבעות
    תודה רבה!!

  5. היי ניקי!
    חייב משפר אפייה?

    • לא שירן

      • תודה(:

טוען...
טוען...