משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

זעלוק סלט חצילים מרוקאי

נכתב על ידי יוני 14, 2017 , צפיות: 2417

קטגוריות: מתכוני ירקות - צמחוני, סלטים, סלטים חמים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

זעלוק סלט חצילים מרוקאי

אני אוהבת אוהבת סלטי חצילים, הסלט הזה קצת שונה מהרגיל והחצילים אפויים, תענוג!

זעלוק סלט חצילים מרוקאי

3 – 4 מנות

מצרכים:

חציל בלאדי
2 עגבניות גדולות
4 כפות שמן (לטיגון)
חצי כוס מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לפרוס את החציל לפרוסות, לשמן נייר אפייה לסדר את הפרוסות להזליף שמן ולהמליח. לאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב.

3. לשים במחבת את השמן תבלינים ושום לערבב כדקה, לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם המים, לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

4. לחתוך את פרוסות החציל לקוביות לבשל כ 5 דקות תוך כדי ערבוב.
לפזר פטרוזיליה לפני ההגשה.

נפלא על פרוסות חלה.

זעלוק סלט חצילים מרוקאיזעלוק סלט חצילים מרוקאיזעלוק סלט חצילים מרוקאי

תגיות: , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

8 תגובות

  1. היי ניקי❤
    אפשר לטגן את החצילים..במקום בתנור..?

    • כן אפשר.

  2. ניקי,
    הכנתי לשבת,
    יצא אליפות,
    כל כך פשוט וכל כך טעים,
    את אלופה!!

  3. וואו!!

  4. גובה שלך

    היי ניקי
    אפשר להכין את תפוחי האדמה ללא הפיתות?

    • זה להכין צ'יפס, אין קשר למתכון.

  5. שלום ניקי
    נראה מעולה!
    חובבי החצילים אצלנו ישמחו להוסיף עוד מתכון שווה לאוסף.
    אם מכינים לליל שבת, כדאי להגיש בטמפרטורת החדר או עדיף לחמם על הפלטה?
    תודה
    נילי

    • היי נילי
      טמפרטורת החדר זה אחלה.

טוען...
טוען...