משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

מרק עגבניות וקינואה

נכתב על ידי דצמבר 3, 2017 , צפיות: 2111

קטגוריות: מרקים

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

מרק עגבניות וקינואה
מעולה מעולה! אחד המרקים הטובים והטעימים שהכנתי. רוצים להנות ממרק סמיך ועשיר שכיף לאכול ? כזה שכל ביס  עושה טוב ורק רוצים לאכול עוד. נהדר.

מרק עגבניות וקינואה

4 מנות

מצרכים :

5 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות קטנות
קישוא גדול חתוך לקוביות קטנות
סלרי חתוך קטן בערך חצי כוס הכוונה לגזע
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
כרישה חתוכה לקוביות קטנות
בצל חתוך קטן
2 שיני שום
ליטר וחצי מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
3 כפות קינואה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (אם צריך)

אופן ההכנה :

1. מי שמעדיף את העגבניות ללא הקליפה שיסתכל כאן 

2. לשים בסיר כמה כפות שמן ולטגן את הבצלים, להוסיף את השום ולטגן כדקה שתיים.

2. להוסיף את שאר הירקות ולטגן כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל על אש בינונית כ 45 דקות.

3. להשרות את הקינואה כ 30 דקות במי ברז ולסנן, להוסיף למרק להמשיך לבשל עוד כ 20 דקות מכוסה.

מרק עגבניות וקינואה

מרק עגבניות וקינואהמרק עגבניות וקינואה

תגיות: , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

17 תגובות

  1. ניקי, הי.
    האם אפשר להחליף את הקינואה בבורגול?

    • כן

  2. התגובה שלך
    היי ניקי,את שיני השום לחתוך או להכניס שלמים?

    • תפרסי אותן דק.

  3. ניקי,אפשרי להחליף את הקינואה בסוג אחר של קטניות?

  4. הי ניקי, אם אין לי כרישה וסלרי זה קריטי?

    • שימי עוד בצל וגזר.

  5. הי ניקי, המרק משובח!! הנכדים אהבו מאד. מאמצת בחום!!
    תודה

    • תודה רחל

  6. הי,
    את העגבניות יש לקלוף ולחתוך או בפומפייה?

    • אפשר לא לקלף אם לא בא לטרוח ואז לחתוך קטן או כן לקלף מי אין לו בעיה. העגבניות חתוכות לקוביות.

  7. הי ניקי
    כמה זמן יש לבשל את המרק לפני הוספת הקינואה?
    תודה

    • בערך 45 דקות.

  8. המון תודה רבה.

    • בכיף :)

  9. שבוע טוב ומבורך ניקי היקרה, נראה נהדר. האם פפריקה מרוקאית הכוונה לפפריקה עם שמן? תודה רבה מראש.

    • שבוע טוב
      הכוונה לפפריקה עם שמן.

טוען...
טוען...