משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

קינואה עם גזר

נכתב על ידי מאי 29, 2013 , צפיות: 165553

קטגוריות: מתכוני ירקות - צמחוני, מתכונים טבעוניים, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

SN859540

יש לי וידוי, אני התחלתי מזה רע עם קינואה לפני כמה שנים אכלתי קינואה וזה היה כל כך לא טעים שלא הסכמתי להתקרב לזה שוב, באיזה שלב התחלתי להתעסק איתה שוב ואז גיליתי משהו שאם מכינים את הקינואה כמו שצריך היא יוצאת מאוד טעימה! והרבה תלוי גם במי שמכין.

קינואה עם גזר

מצרכים:

2 כוסות קינואה
בצל קטן קצוץ דק
3 גזרים מגורדים
4 כפות שמן
3 כוסות מים רותחים למתכון עצמו חוץ מההשרייה
2 כפיות שטוחות מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. להשרות את הקינואה במים כחצי שעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את הגזרים לטגן כשתי דקות להוסיף קינואה מים ולתבל.

3. להרתיח להנמיך ולכסות לבשל כ 18 דקות בגמר הבישול להשאיר מכוסה 15 דקות.

SN859542

SN859538

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לאלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

236 תגובות

  1. האם ניתן להקפיא את התבשיל הזה???

    • כן

  2. מדהים! כמה פשוט,ככה טעים.

  3. היי ניקי, האם צריך לאחר ההשרייה לשטוף מעט את הקינואה במסננת?

    • לא .

  4. האם צריך להיפטר ממי ההשרייה או להוסיף אותם ל-3 כוסות מים? זה יכול לשנות בצורה משמעותית את יחסי המים-קינואה.

    • מוסיפים הכל הקינואה סופגת.

  5. הי האם צריך להשרות במים רותחים או פושרים מהברז?

  6. הי האם להשרות המים פושרים או רותחים?

    • מי ברז רגילים.

      • תודה

      • הכנתי ויצא מעולה גם הילדים אהבו במקום אחד הגזרים גירדתי קישוא, מעולה

  7. היי ניקי, אפשר להשתמש בשמן זית?
    תודה!

  8. ניקי. הייתי חייבת לרשום לך. בלית ברירה הלכתי למתכון של הקינואה שלך (בגלל חיידק בבטן אני חייבת תזונה מאוד מסויימת למשך 3 חודשים) בבאסה הכנתי את זה בלי יותר מידי ציפיות. עכשיו טעמתי ואני פשוט בשוק בכמה שזה טעים. יש לזה טעם של קוסקוס ואפילו יותר טעים!!! אני הולכת לאכול רק את זה מעכשיו. אני מודה לך כל כך!

  9. וואיי הייתי חייבת לחזור ולעדכן איך יצא לי. מודה שהייתי די פסימית לגבי המתכון וכל החוויות שלי עם קינואה תמיד הסתיימו בפרצוף עקום ואני די קשה באוכל. אבל עכשיו סיימתי להכין ויצא טעים בטירוף!!! בוודאות ייכנס לתפריט הקבוע שלי מעכשיו. תודה את אלופה!!!!

    • מזכיר אותי גם אני הייתי ככה בהתחלה, שיניתי את דעתי די מהר…

  10. הבן שלי ביקש למסור לך שזו התוספת הכי טעימה שאכל (אני מסכימה איתו!)
    תודה יקרה

    • קיבלתי בכיף תודה מוריה

טוען...
טוען...