משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

תפוחי אדמה של בעלי

נכתב על ידי ספטמבר 22, 2013 , צפיות: 131940

קטגוריות: מתכוני תפוחי אדמה, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

תפוחי אדמה של בעלי

לפעמים לבעלי יש הברקות במטבח ואני אסור לי להתערב להעיר הוא עושה הכל בדרך שלו.למען האמת מה שחשוב זאת התוצאה הסופית כי יצאו תפוחי אדמה הורסים! טעים טעים הדבר הראשון שחוסל בשולחן והטעות הייתה שלא הוכנה כמות כפולה, נסו ותתאהבו ♥

תפוחי אדמה של בעלי

4 – 5 מנות

מצרכים:

קילו תפוחי אדמה
4 כפות שמן זית
2 כפות יין לבן
חצי כף שום כתוש
כף פפריקה
א מרק
פלפל שחור ולבן
מלח


אופן ההנה:

1. לחתוך את תפוחי האדמה קטן אם יש קוצץ לסלט עדיף, בצורה זה נראה כמו צ'יפסים קטנים. להרתיח מים ולבשל את תפוחי האדמה כ 7 – 8 דקות במים רותחים, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים, לרפד תבנית בנייר אפייה, לחמם מראש שתנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש. לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית.

3. להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות, אחר כך לעלות את התבנית לחלק העליון ל 15 דקות התפוחי אדמה מזהיבים / משחימים לוודא שהם רכים.

 

תפוחי אדמה של בעלי

תפוחי אדמה של בעלי

תפוחי אדמה של בעלי

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

303 תגובות

  1. הכנתי את המתכון רק במקום שמן שמתי מים ויצא טעים צאד

  2. בנוהל הרגיל באתר המיוחד הזה, חזרתי לשתף שיצא טעיםםםםם, שמתי יותר שמן זית כי לא היה יין לבן, ממש מעדן, פשוט וטעים טעים, שוב תודה:)

    • מקסימה תודה :)

  3. שלום ניקי…
    מה אפשר לשים במקום יין לבן??

    • היי שחר
      שים עוד שמן זית.

  4. הי ניקי. מתכון מעולה. מכינה אותו קבוע :) שאלה.. יש מצב שאפשר להקפיא את הנ"ל ויצא בסדר? או שגם פה תפוח אדמה במקפיא לא מסתדר.. תודה!

    • אין מצב להקפיא עדי.

  5. מתכון מעולה טעים וקח להכנה.
    הבת שלי שלא מוכנה לאכול אף תפוח אדמה שהוא לא צ'יפס… טעמה, טרפה וביקשה תוספת.
    ניקי את אלופה.
    מודה לך כל יום מחדש
    חג שמח

    • חג שמח יולי.

  6. היי ניקי, חיפשתי שוב מתכון מעניין טעים והגעתי אל המתכון הזה. כרגיל לא איכזבת! פשוט מדהים!!! אין עליך, מתכונים, פשוטים, ברורים נגישים ולא פחות חשוב טעימים בטירוף מבלי לסבך לנו את הראש ולהתפלסף כמו באתרים אחרים. תודה רבה ישר כח :)

    • יופי של בחירה, שמחתי לעזור.

  7. אני לא מבינה בכלל מה מפריעים הפרסומות

  8. חייב יין לבן

    • לא שמן זית זה אחלה.

  9. היי אני מאוד אוהבת לבשל את המתכונים שלך אבל גם לי מאוד מפריע הפירסומות שקופצות כשרציתי לבטל נאמר לי שאני צריכה לשלם כסף עבור הביטול. וזה ממש חוצפה.

    • למקרה שלא ידעת, יש לאפליקציה אחזקה חודשית גבוהה שצריך לשלם אותה, אני דווקא הנחתי שרוב הגולשים יודעים שבלי פרסומות אין לאתר הזה זכות קיום ובלעדיהן לא יהיה אתר. יש שתי דרכים: פרסומות או גולשים משלמים. אני ציפיתי דווקא שתעריכי שלא הורדתי את החינמי ונתתי שתי אפשרויות, יכולתי להוריד את החינמי לגמרי… לא רציתי לעשות את זה כי רציתי להיות בסדר עם הגולשים ולתת שתי אפשרויות לבחירה, זה נראה לי הכי הוגן. מה שלא ציפיתי זה לקבל את המשפט "זה ממש חוצפה"
      אני ציפיתי לקבל תודה שאני נותנת לך בחינם משהו כזה יפה, תזכרי שאת גולשת בחינם אבל למישהו אחר (אני) עולה הרבה כסף כל חודש כדי שאת תגלשי חינם.
      אני רוצה לישון בשקט בלילה יש לי 4 ילדים.

      • ניקי את צודקת לגמרי, מי שלא טוב לא שלא יכנס לאתר שלך. זה הישראלים חייבים להתלונן על כל דבר ושוכחים אפילו לומר תודה.
        ניקי תודה רבה על כל המתכונים המעולים שאת מצרפת לנו. פשוט תענוג לעיניים ותאווה לחיך…..

      • ניקי יקרה, רציתי לאחל לך חג שמח!!!
        תודה ענקית ממני ומכל בני משפחתי וחברינו שנהנים בזכותך מארוחות מדהימות בכל יום מחדש.
        מקווה שתמשיכי לפנק ולהפתיע אותנו … ואנחנו נקבל בסבלנות ובהבנה את הפרסומות

        • חג שמח יעל
          שימשיך להיות מתוק וטעים.

    • את ממש חוצפנית!
      בכל אתר יש היום פרסומות,מה את רוצה ממנה?היא רק מנסה להתפרנס בכבוד ויש לציין שהיא עושה את זה מהלב וזה מורגש.
      לא טוב לך אל תכנסי,חצופה!

    • אוייש… את כל כך חצופה

  10. האם אפשר להוסיף בטטה?

  11. ניקי,אני חדשה באפליקציה ופשוט לא מכינה כלום לפני שאני לא מסתכלת ומחפשת אצלך…הכל מהממם וטעים

    • ברוכה הבאה והרבה הנאה אטי.

  12. מעולה!! הכנתי בלי יין לבן כי לא היה בבית. הילדות זללו בעונג רב. תודה לך.

    • תודה רבה חני

  13. אז לא התאפקתי והכנתי במעט תפוחי אדמה שנשארו לי אפילו! אז תגידי לבעלך, שבעלי (כשיחזור מהעבודה…) בטוח יתלהב! אבל בינתיים, הבת שלי, (וכמובן אנוכי..) בעננים!!!!!!!! מתכון מושלם!!

    • איזה יופי של המלצה, תודה לך :)

  14. אפשר יין אדום במקום לבן

    • כן

  15. שלום ניקי וסליחה שאני מנצלת את הפלטפורמה הזו: מאז שפתחתי לאחרונה את האפליקציה שלך לא מפסיקות לקפוץ לי פרסומות לטלפון מתוך האפליקציה. גם כשאני סוגרת אותה הפרסומות ממשיכות לקפוץ והאפליקציה נפתחת וזה מאד מפריע לשימוש בטלפון. אודנ לעצתך
    ציפי

    • תנסי למחוק את האפליקציה ואז להתקין אותה שוב בבקשה.

    • תיכנסי להגדרות של הטלפון, משם לאפליקציה ומשם turn off notifications

    • עלייך להכנס להגדרות בנייד שלך, ל"אפליקציות"/ "apps" ולמצוא את האפליקציה של ניקי, ללחוץ עליה ויש מקום שכתוב "קבל התראות" להוריד את ה v מהאפשרות הזו.

  16. יצא ממש טעים. מומלץ בחום אני הוספתי מרק בצל

  17. היי ניקי, אני רוצה לעשות חצי קילו מתפוחי האדמה, אז את המצרכים להפחית גם בחצי?
    תודה.

    • את יכולה אותו דבר שני.

  18. חחח הרגת אותי עם ההקדמה כי בעלי ואבא שלי בדיוק אותו דבר :)
    עשיתי ויצא נהדר
    תודע לו בשמי :)

    • אני בהחלט אמסור תודה שירה.

  19. היי ניקי.
    תודה רבה על המתכונים הנפלאים. ועל הניוזלטר שתמיד מגיע בזמן.
    בקשר לתפוחי אדמה… אחרי הבישול במים לסדר בתבנית ואז עליהם לשפוך את התערובת?
    תודה.

    • לא, לתבל בקערה ואז לתבנית לשטח כמה שאפשר.

  20. הי ניקי. רציתי לשאול לגבי יין לבן. באיזה יין משתמשים לבישול? ראיתי שבסופר יש יין לבן יבש. לזה הכוונה? תודה

    • אל תקני באופן מיוחד זה מיותר, תחליפי בשמן זית.

  21. היי ניקי

    רציתי לשאול איפה להניח את המגש באמצע התנור? כי את כותבת שאחר כך להעלות אותו אחד יותר למעלה, והאם לחתוך אותו ממש דק או שיהיה טיפה עבה

    • את המגש תניחי באמצע התנור ותחתכי כמו צ'יפס לא דק מאוד ולא עבה באמצע, קצת עבה.

  22. הי ניקי
    גם פה יש לי שאלה :/
    סליחה על הבורות. אבל כמה תפ"א זה בערך קילו?
    אני משתמשת ב5 תפ"א בינונים- גדולים, לשנות כמויות?

    • זה בסדר בתיה.

      • תודה על התשובותהמהירות!
        איזה כיף שיש עם מי לדבר!

        • אין על מה, העונג כולו שלי.

  23. אני אוהבת את האתר ואת המתכונים. אם אפשר לפרסם מתכון של חזה עוף מוקפץ עם ירקות ואיטריות.ובעיקר את התיבול שלו כמו שמכינים במסעדות, כי לי בבית זה אף פעם לא מצליח אותו דבר.
    תודה מראש
    דפנה

  24. יצא מטריף!!! הכול התחסל לפני שהספקתי להגיש את השניצל

    • אחלה בחירה, הם באמת טעימים מאוד.

  25. היי ניקי. אפשר להוסיף בצל חתוך לאפייה ?

    • כן בוודאי.

  26. הי ניקי!
    אפשר לטגן במקום לאפות? אני רוצה להכין בחג, ואין לי תנור בחג.
    תודה רבה!

    • לא רעות.

      • טוב.. תודה בכל אופן!
        חג שמח!

  27. ניקי שבת שלום
    אני רוצה להכין כמות כפולה. האם להכפיל הכל?

    • כן תכפילי הכל לימור.

  28. עוד כמה שאלות..
    1. כמה מלח וכמה אבקת מרק?
    2.טעם היין מהותי כאן?

    • ניקי?

    • תלוי מה את משתמשת, כפית מלח זה בסדר, קוביית שום כתוש ושימי שמן זית.

      • שמתי כף אבקת מרק
        להוסיף גם מלח?

  29. אגב שום כתוש הכוונה טרי ולכתוש או שאפשר להשתמש בטבליות של "דורות"?

    • ניקי האם יש לך תשובה לגבי השום?

  30. ניקי שלום
    האם לשטח את זה בתבנית או שזה בסדר שהתפחוי אדמה עולים אחד על השני?

    • תנסי לשטח כמה שיותר, לא נורא אם לא.

  31. שלום ניקי. אם אני מכינה ולאחר מכן מחממת על הפלטה לשעה זה יהיה לדעתך טוב?

    • כן דבורה.

  32. ניקי יקרה,
    נשמע ונראה סוף נראה איך יצא…
    תודה רבה !!

    • תהנו :)

  33. הי ניקי אחלה אתר
    רציתי לדעת אם כדאי לעשות את המתכון הזה למחר למנגל כתוספת לבשר( אני רוצה להכין היום ומחר לקחת אותו למנגל) האם כדאי?

  34. הי ניקי, אפשר גם בלי יין לבן? וגם – מה זה פלפל שחור לבן?

    • תחליפי בשמן זית ופלפל מה שיש לך

      • הי, אז להוסיף עוד שמן במקום היין?
        ממש משתנה בטעם? :( לא מצרך שקיים בבית…

        • אין שום בעיה זה יוצא נהדר.

  35. וואווווו ליגה
    תגידי לבעלך שזה טעים בטירוף! קלי קלות ופשוט מתכון מנצח!

    • תודה יפית
      לקחתי את ההמלצה בכיף.

  36. היי ניקי
    אפשר קנולה במקום יין ? נגמר לי בדיוק השמן זית

    • אין בעיה שלומית

  37. לשנות את השם, תפוח אדמה מושחת.

    • אחלה מנחם לקחתי בחשבון :)
      אני יכולה לפרסם את ההמלצה ?

  38. ניקי,

    תגידי לבעלך שהתפוחי אדמה יצאו סוף הדרך!!!
    (אני מקוה שישאר משהו לארוחת שבת…)

    • אני אמסור תודה מרים.
      אני יכולה לפרסם את ההמלצה ?

טוען...
טוען...