משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

כרובית בתנור

נכתב על ידי פברואר 19, 2014 , צפיות: 364687

קטגוריות: מתכוני ירקות - צמחוני, מתכונים טבעוניים, מתכונים לפסח, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

כרובית בתנור

אני חסידה גדולה של מתכונים מהירים, מבחינתי כמה שפחות התעסקות ואת השאר יעשה התנור.  התחשק לי כרובית אפויה בתנור כזאת שכיף לתת ביס בפרחים שלה בהגשה להזליף טחינה מעל, אפשר לאכול בלי רגשי אשם ולאכול כמה שיותר.

כרובית בתנור

מצרכים:

כרובית גדולה
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה
שליש כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
כפית מלח



אופן ההכנה:

1. למלא סיר עם מים להרתיח, לפרק את הכרובית לפרחים להכניס למים ולבשל כ 5 דקות, לסנן.

2. בקערה לערבב תבלינים ושמן זית. להכין תבנית עם נייר אפייה ולחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לתבול את החלק העליון של פרח הכרובית בתבלינים ולשים על נייר האפייה.

4. לפזר מלח על הכרובית, לאפות כ 40 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.

5. להגיש עם טחינה.

כרובית בתנור כרובית בתנור
כרובית בתנור כרובית בתנור

 מתכוני ירקות נוספים

שאלות ותשובות :

לא בא לי על כל התבלינים יש מצב בלי ?  מלח פלפל יוצאת כרובית מעולה בתנור
מה עם מתכון לטחינה ? טחינה
אפשר להכין יום מראש ?
אין בעיה טחינה לפני ההגשה
אפשר להגיש קר ? עדיף לחמם יותר טעים

גולשים ממליצים :

סמירה : "באתי עם עידכון. הכנתי את הכרובית וזה יוצא טעיםםם!ומה שחשוב לא רק אני אהבתי אותה, אלא גם בעלי וגם הבנות!"

יעל : "שוב שיחקת אותה עם מתכון מעולה, בריא, טעים וקל מאוד להכנה! שאפו!"

לעדכונים נוספים היכנסו לדף הפייסבוק של ניקי ב

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

98 תגובות

  1. יצא אלוהי

  2. היי ניקי,
    במתכון רשמת לשים את השמן והתבלינים בקערה ואז לטבול את הכרובית אבל בתמונה נראה כאילו את שופכת את הכל החומרים ישירות על הכרובית. אני טועה?!

    תודה רבה רבה על כל המתכונים.. הם נפלאים ומככבים בכל חג/שבת/אירוח או סתם ארוחה של חול..

    • זה לא משנה כל עוד הכרובית מצופה בתבלינים אז תעשי איך שנוח לך.

טוען...
טוען...