משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

כרובית ברוטב פיקנטי

נכתב על ידי פברואר 12, 2017 , צפיות: 5858

קטגוריות: מתכוני ירקות - צמחוני, מתכונים טבעוניים, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

IMG_8839

מה יש בירק הזה שהוא כל טעים ? לא יודעת. אני כן יודעת שאני מכינה עם כרובית המון דברים אפוי מטוגן וכל פעם יוצא נהדר, קשה לפשל עם כרובית. תחשבו על זה כרובית ברוטב חריף כזה טעים. לא החלטתי מה יותר עדיף הכרובית או הרוטב.

כרובית ברוטב פיקנטי

4 מנות

מצרכים:

כרובית קטנה
בצל חתוך לקוביות
3 שיני שום פרוסות
פלפל חריף קצוץ
כפית שטוחה קמח
2 עגבניות אדומות חתוכות קטן
כוס וחצי מים
כפית סוכר
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, לחלוט כשתי דקות ולסנן.

2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל להוסיף את קמח לערבב טוב להוסיף עגבניות לטיגון של דקה יחד עם הפלפל החריף, להוסיף כוס וחצי מים ותבלינים.

3. להרתיח להוסיף את פרחי הכרובית, לבשל כ 20 דקות, מידי פעם לערבב.

IMG_8829

IMG_8812

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

29 תגובות

  1. שלום
    הבישול האחרון על אש נמוכה ?

    • היי דודו התרגלתי לראות אותך בסביבה.
      הבישול על אש בינונית נמוכה.

    • תודה . אתר מדהים תמיד מוצא מתכונים מצויינים לילדים

  2. אפשר לוותר על הקמח?
    שכחתי לקנות

    • כן

  3. הי ניקי עוד שאלה, אם איזה כוס את מודדת?תודה

    • אני משתמשת במשקל דיגיטלי.

  4. הי ניקי , חדשה במטבח. רציתי לשאול כי לא כמויות מלח,פלפל שחור,אבקת מרק? תמיד חוששת שיצא מלוח מדיי,חריף מדיי…תודה רבה.

    • בגלל זה צריך לטעום, מתבלים טועמים במידה וצריך מוסיפים, אני שמה כף א. מרק ושליש כפית פלפל שחור גרוס ובלי מלח.

  5. כשהחלטתי לנסות את המתכון לא חשבתי שיהיה עד כדי כך טעים. ממש תוספת מופלאה שכולם אהבו. תודה!

    • בחירה טובה ציפי.

  6. היי ניקי, אני רוצה להןסיף קציצות בשר לתבשיל, אפשר?
    יש לי קפואות כבר

    • לא, יותר הגיוני לקחת מתכון של קציצות ברוטב ולהוסיף לשם את הכרובית.http://www.nikib.co.il/lunch/55415/ אחרי בישול כמובן ובמקום התפוחי אדמה, דבר שני את לא יכולה להוסיף כרובית שלמה לא יהיה מקום אלא כמה פרחים קצת יותר. במידה ואת רוצה שלמה עדיף להכין בנפרד, או להשתמש בסיר גדול ואז להגדיל את כמות המים והתבלינים במידה וצריך.

      • יש לך מתכון אני רוצה להכין כרובית וקציצות ברוטב אדום

        • את ראית מה כתבתי לך קודם ?

  7. יצא מושלם. תודה.

  8. התגובה שלך
    ניקי יקרה רציתי להגיד לך שהכנתי את הכרובית ברוטב והיא יצאה מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כל מתכון שלך אם זה אפיה או מאכלים אליפות . תודה רבה לך מעומק הלב
    אוסנת

    • בכיף העונג כולו שלי : ׁׂ)

  9. היי אפשר לשים קמח תפוחי אדמה? נשאר לי הרבה מפסח…

    • כן, תמיסי אותו במים לפני.

  10. הי מה אפשר במקום פלפל חריף? גיליתי ששכחתי לקנות. אולי צ'ילי גרוס?

    • צ'ילי זה בסדר גמור, שאטה טחון או כלום.

  11. הי ניקי. ילך גם בלי עגבניות? (מטעמי אלרגיה)

    • רסק עגבניות זה בסדר ? כף גדושה במקום.

  12. התגובה שלך
    הי ניקי, נהנת מהאתר שלך בלי סוף …יום יום..

    שאלונת, איך ילך במתכון הנ"ל ברוקולי? יש לי כמה במלאי…

    • ילך גם עם ברוקולי, שימי לב שלא לבשל יותר מידי.

  13. מתכון מעולה!!!! תודה ניקי

  14. תודה על המתכון .
    אם משתמשים בכרובית קפואה – הוראות ההכנה משתנות ?

    • תבשלי פחות על האש עם הרוטב אל תגיעי למצב שהיא רכה לגמרי אלא פריכה קצת. אם את מפשירה תדלגי על ההתחלה אם לא אל תדלגי.

טוען...
טוען...