משתמש קיים

משתמש חדש

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

Adsense

אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול

נכתב על ידי יוני 23, 2012 , צפיות: 55159

קטגוריות: מתכוני אורז, מתכונים טבעוניים, מתכונים לשמירת המשקל, תוספות

הוסיפו למחברת המתכונים שלכם

הרבה הרבה עשבי תיבול טריים, פטריות שמפיניון חתוכות והכל ביחד בתנור עם אורז לבן, כל הטעמים מתמזגים ויוצאת תוספת נהדרת.

אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול

מספר מנות: 5 מנות

זמן הכנה: כ – 50 דקות

מצרכים:

2 כוסות אורז
בצל בינוני חתוך לקוביות
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת שמיר קצוצה
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
3 כוסות מים רותחים
3 כפות שמן בנוסף
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח


אופן ההכנה:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות. לערבב את כל המצרכים ולתבל, לכסות.

2. חום בינוני 180 מעלות כ40 דקות. להוציא מהתנור ולהמתין כ10 דקות לפני פתיחת המכסה ואז לערבב את האורז.

אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול

לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב

הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!

תגיות: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

אולי תאהב את...

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Adsense

241 תגובות

  1. היי ניקי האורז יצא מ ו ש ל ם אפילו הילדה שלי בת שלוש, שלא אוהבת אורז עם עשבי תיבול, אהבה את זה וביקשה עוד.
    תודה לך על מתכונים מוצלחים וטעימים ♡
    שבת שלום

  2. תודה!

טוען...
טוען...