שניצל דג לילדים
אני רוצה לגלות לכם סוד — אני מעדיפה להכין דגים מאשר להכין בשר. דגים נחשבים לבריאים, טעימים ומזינים יותר, מה שעושה אותם מושלמים לארוחת צהריים לכל המשפחה, ולא רק לילדים.
שניצל דג פריך — תחשבו על הביס — נתחי הדג מתפרקים בפה ואיזו פריכות נהדרת. מה שיפה במתכון זאת קלות ההכנה — צ'יק צ'אק וזה מוגש לשולחן. נתחים יפים של דג שפשוט מתחסלים במהירות.
2 מנות
מרכיבים:
4 פילה דגים מה שיש בבית (סול, אמנון, מרלוזה, נסיכה)
לימון גדול
קמח
2 ביצים
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ'ילי מתוק
שליש כפית פלפל שחור
חצי כף א. מרק
חצי כפית מלח
פירורי לחם
הכנות:
1. לחתוך את הדגים לרבעים הכוונה שיהיה חתוך גס לסחוט לימון בנדיבות להשרות כ 45 דקות לשטוף ולייבש.
2. לטרוף ביצים, חרדל, צ'ילי ותבלינים לחמם מחבת עם שמן בכמות שיכסה את התחתית לצפות את נצחי הדג בקמח לנער שאריות לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.
3. לטגן עד שמזהיב יפה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.
For the recipe in English:
Crispy Fish Schnitzel



